Elektriker

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Elektriker

Virksomhed: Avista Green

Elektriker til grøn virksomhed i Kalundborg

Brænder du for den daglige drift af el og instrumentering, og har du lyst til at være med i AVISTAs vedligeholdelsesteam, hvor hver dag er sin egen? Du får en hverdag med spændende og alsidige opgaver, hvor sikkerhed og godt kollegaskab vægtes højt.

AVISTAs vedligeholdelsesteam består af tre arbejdsområder: vedligeholdelse, indkøb og el. Her glæder 10 kollegaer med forskellig baggrund og i alle aldre sig til at få endnu en dygtig kollega med på holdet.

Du kommer til at have en central rolle i arbejdsområdet el. Her vil du have din dagligdag sammen med en anden dygtig elektriker. Din daglige chef vil være AVISTAs Maintenance Manager, og ved faglige spørgsmål vil det være AVISTAs Electrical Manager, som du skal henvende dig til.

For at fuldende teamet mangler AVISTA faktisk bare dig. Du bliver en del af et team med et stort engagement og et godt sammenhold.

Dine arbejdsopgaver

Som dine primære arbejdsopgaver skal du blandt andet stå for:

  • Daglig drift – fejlsøgning, reparation og vedligehold af udstyr
  • Udskiftning samt installation af udstyr
  • Opgaver i mindre ombygninger
  • Diverse ad hoc-opgaver i dit arbejdsområde samt i den øvrige del af vedligeholdelsesteamet

Du vil indgå i et team med dygtige og erfarne vedligeholdelsesteknikere. Det er derfor selvsagt vigtigt, at du trives med at arbejde i teams. Ydermere skal du kunne arbejde selvstændigt samt tilrettelægge din egen dag og være fleksibel ved uplanlagte situationer.

Vedligeholdelsesteamet er et lille team med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor det vigtigste er, at de kommer sikkert og fælles i mål. Du er kvalitetsbevidst, sikkerhedsorienteret og har lyst til at være med til at sikre den stabile drift.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet elektriker med nogle års erfaring, gerne fra en mindre procesvirksomhed. Samtidig har du et godt overblik og forståelse for sikkerhed, og du kan lide en hverdag, hvor fokus hurtigt kan ændre sig.

Du er:

  • Uddannet elektriker med erfaring inden for procesindustrien i vedligeholdelse af procesudstyr
  • God til at vurdere sikkerhed i arbejdsopgaver
  • God til at tage beslutninger i samråd med andre faggrupper
  • Villig til, i mindre omfang, at tage udkald uden for arbejdstid
  • Villig til at deltage i lange dage i forbindelse med shutdown, ca. 5 gange om året a ca. 4 dage

AVISTA tilbyder

AVISTA er en virksomhed i vækst, og de har travlt – men samtidig holder de fast i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Holdånd og godt humør vægtes højt. Hos AVISTA får du en god lønpakke med bl.a. pensionsordning, bonusordning og sundhedsforsikring.

Der er naturligvis tale om en fuldtidsstilling.

Du kan med fordel læse mere her eller her.

Avista rekrutterer med Shortlist

Om Avista Green

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale