Energisk Privatrådgiver til Frederiksberg Vest

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Energisk Privatrådgiver til Frederiksberg Vest

Virksomhed: Handelsbanken

Vil du være en del af teamet i et af Københavns mest eftertragtede områder? Har du ambitioner, og søger du efter forretningsmæssige muligheder og personlig udvikling? Så er du måske vores nye privatrådgiver.

Hos Handelsbanken Frederiksberg Vest har vi altid kunden i fokus. Det betyder, at du som rådgiver hos os vil opleve en stor grad af frihed under ansvar. Vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder har et stort ansvar og beslutningskompetence i forhold til kunder samt medbestemmelse på vores målsætninger i filialen. Det bliver dit ansvar at sikre dine kunder en god oplevelse, kompetent rådgivning samt at skabe langvarige og stærke kunderelationer.

I Handelsbanken arbejder vi ikke med individuelle salgsmål og budgetter, men indretter vores hver­dag og vælger vores indsatser der, hvor de skaber forretningsmæssig værdi og giver størst kundetilfredshed. Måske det er derfor, vi har Danmarks mest tilfredse privatkunder for 7. år i træk ifølge den uvildige EPSI-undersøgelse.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen til et effektivt team med 4 kolleger, der lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling. Vi sætter pris på det gode samarbejde og går til opgaverne med højt humør og en uformel omgangstone. Frederiksberg er et område i rivende udvikling med mange spændende privatkunder. Vi har et af Danmarks mest attraktive markedsområder, som dækker Frederiksberg og Vanløse med et særdeles interessant potentiale for yderligere vækst på privatområdet. Vi har et særligt fokus på finansiering af bolig/andelsbolig og formueområdet samt 360 graders rådgivning.

Om jobbet
Du får ansvaret for en mindre portefølje af eksisterende kunder. Vi har brug for dig der har lyst til at involvere dig i det udadvendte og opsøgende arbejde, herunder at ar­bejde med og i lokale netværk.

Det bliver dit ansvar at sikre kunderne en kompetent kundeoplevelse og arbejde med at skabe og udvikle stærke og langvarige kunderelationer. Med andre ord, så følger du dine kunder i hele processen fra A-Z. Jobbet er selvstændigt, og stiller krav om at du trives i et mindre team, samt at du har lyst til at udvikle dig personligt og fagligt.

Om dig
Vi søger en faglig stærk, resultatorienteret privatrådgiver. Du brænder for at udvikle en kundeportefølje og tager gerne uopfordret kontakt til kunderne. Det er en forudsætning, at du har en finansiel baggrund, og er fagligt velfunderet. Det er ikke et krav, at du har mange års erfaring, da vi nok skal klæde dig på rent fagligt. Det vigtigste er, at du har den rette indstilling, og er sulten efter at udbygge din portefølje. Hvis det lyder som noget for dig, så kan vi tilbyde en arbejdsplads med stor faglighed, godt humør og et stærkt sammenhold.

Vi forestiller os, at du:

  • Du har solide kompetencer inden for privatområdet og ikke mindst kredit
  • Du er forretnings- og kundeorienteret, ambitiøs og fagligt veluddannet
  • Din tilgang til tingene er præget af faglighed, og du er stærk i din rådgivning
  • Du trives med at skabe resultater, og kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag
  • Du er positiv, har et godt humør og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Du er teamplayer med øje for detaljer såvel som helheden
  • Du sætter en ære i at levere hverdagsservice i verdensklasse til vores kunder
  • Du er god til at skabe relationer og netværke. Har du allerede et godt netværk på Frederiksberg er dette en fordel
Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde.Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer og aktiviteter i mange af verdensmest betydningsfulde økonomier.

Ingen nordisk storbank er ratet højere af de internationale kreditvurderingsinstitutter.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.