Erhvervsmedarbejder til Spk. Kronjylland i Horsens

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervsmedarbejder til Spk. Kronjylland i Horsens

Virksomhed: Sparekassen Kronjylland

Den bedste kundeoplevelse – intet mindre! Er du erhvervsmedarbejderen, der kan leve op til det?
Så er du sikkert nysgerrig af natur, har et stort servicegen og kan med din viden på erhvervsområdet hurtigt vinde kundernes tillid.

Din rolle:

Dine primære opgaver vil være telefonisk kontakt med erhvervskunderne og produktionsopgaver for erhvervsområdet.

Jobbet kræver en tæt dialog med erhvervsrådgiverne, hvor du får lejlighed til at bringe din faglighed i spil. Du vil også få kontakt til blandt andet advokatkontorer, kreditforeninger og ejendomsmæglere, ligesom du får rig mulighed for at deltage i udadvendte aktiviteter. Du har her chancen for et alsidigt job med en stor berøringsflade.

Det er en forudsætning, at du er bankuddannet og har et godt kendskab til processerne bag de finansielle produkter samt erfaring med dokumentproduktion på erhvervsområdet. Har du lokalkendskab er det et ekstra plus.

Vi tilbyder:

Vi har stor kundetilgang i Horsens og udvider erhvervsteamet. Vi spiller hinanden gode og sikrer et godt flow i afdelingen, så deadlines og opgaver nås med et smil på læben.

Du bliver en del af en afdeling i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at være med til at forme teamet og vores holdånd. Du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for at nå afdelingens mål.

Vi går benhårdt efter at blive det pengeinstitut, som både private og erhvervskunder i Horsens og omegn vælger til. Vi er placeret i et område med mange udviklingsmuligheder og et lokalsamfund, der vil os.

Om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er Danmarks største sparekasse. De er kendt for at drive en virksomhed med høj etik og stor forankring i de lokalområder, hvor de driver afdelinger.

Gennem sparring og kvalificeret rådgivning bidrager Sparekassen til økonomisk vækst og øgede økonomiske muligheder i markedsområdet, både for private og erhvervskunder.

Derudover er Sparekassen en engageret og aktiv del af områdets udvikling, ligesom Sparekassen bidrager med sponsorater og gavefondsdonationer indenfor områder som sport, kultur, uddannelse og erhvervslivet.

Sparekassen Kronjylland i efteråret 2019 vundet 3 priser: (1) Danmarks bedste arbejdsplads (Great Place To Work) & (2&3) mest tilfredse privat- og erhvervskunder (EPSI)
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.