Erhvervsrådgiver til Spar Nord Holbæk

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervsrådgiver til Spar Nord Holbæk

Virksomhed: Spar Nord

Vi søger en erhvervsrådgiver, der skal hjælpe os med at forsætte bankens positive udvikling. Bankområde Holbæk dækker et stort geografisk markedsområde, og vi har en voksende kundeportefølje.

Vil du med på holdet?

Bankområde Holbæk består af 38 medarbejdere med dig – heraf 11 i erhvervsafdelingen.

Dine nye kolleger har også evnen til altid at være i øjenhøjde med vores mange kunder, og de har lige præcis det glimt i øjet, som gør arbejdsdagen nærværende og uhøjtideligt. 

Spar Nord Holbæk’s nye erhvervsrådgiver:

  • har erfaring med at pleje og udvikle en eksisterende kundeportefølje.
  • synes det er spændende og udfordrende at opsøge nye kunder.
  • har styr på kredithåndværket.
  • har let ved at identificere sig med bankens holdninger og værdier og evner samtidig atomsætte dette på professionel og uhøjtidelig måde overfor kunderne.
  • gennem kompetent rådgivning skaber tillid blandt dine kunder
  • har engagement, energi og godt humør
  • er fleksibel, uhøjtidelig og god til mennesker


Sammen med dig skal vi fortsætte vores positive udvikling hos kunderne, i afdelingen og i det samlede Bankområde Holbæk. Du får plads til også at udvikle dig selv – fagligt og menneskeligt.

Med base i Spar Nord Holbæk får du din egen kundeportefølje med fokus på mindre og mellemstore virksomheder – og det forventes, at du udbygger porteføljen i årene fremover.

Vi tilbyder dig et godt og i høj grad spændende job med masser af plads til begejstring.

Afdelingen: 

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor dine kommende 37 kollegaer, heraf 10 i Erhvervsafdelingen, glæder sig til at byde dig velkommen til Holbæks mest attraktive finansielle arbejdsplads.

Shortlist rekutteringspartner for Spar Nord bank-min

Om Spar Nord

I Spar Nord tøver vi ikke med at fremhæve vores medarbejdere. For det er medarbejderne, der gør forskellen i kundernes hverdag. Med 70 lokale banker ca. 1.500 medarbejdere, arbejder vi hver dag med at rådgive og servicere bankens 395.000 kunder. Spar Nords vision er at skabe landets mest attraktive bankkæde – for medarbejderne, kunderne og aktionærerne. Vi har i 2019 lavet et flot på 1.059 millioner kroner før skat og vækster fortsat.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.