Erhvervskundechef til Erhverv, Spk. Vendsyssel Skive

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervskundechef til Erhverv, Spk. Vendsyssel Skive

Virksomhed: Sparekassen Vendsyssel
By:

Vores afdeling i Skive er i rivende udvikling, og igennem de seneste år har rigtig mange kunder valgt os som pengeinstitut. Vi er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi en ny forstærkning, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og aktivt deltage i udviklingen af vores voksende erhvervscenter i Skive.

Hos os bliver du erhvervskundechef for din egen portefølje af erhvervskunder, som du skal rådgive og udvikle. Du vil selvfølgelig få støtte af dine kollegaer i afdelingen.

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder? Er du klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer og påvirke hverdagen med struktur og gode idéer? Er du til sund fornuft, handlekraft og meget korte beslutningsveje? Så er det måske dig, vi mangler i Erhverv Skive.

Din profil

Du arbejder i dag som erhvervsrådgiver og har flere års erfaring inden for dette område. Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med rådgivning og salg til erhvervskunder
  • er proaktiv og opsøgende over for potentielle kunder
  • trives ved at lave forretninger via et stærkt lokalkendskab og gode netværk i Skive-området
  • har en god kreditmæssig forståelse og evner at være en god sparringspartner for erhvervskunder
  • er en god kollega og motiveres af at skabe resultater, både på egen hånd og sammen med andre.

Det får du

I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Shortlist rekruttering til Sparekassen Vendsyssel logo

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere. Af disse er 24 placeret i vores afdelinger i København.
Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.