Erhvervsrådgiver til Fynske Bank Kolding

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervsrådgiver til Fynske Bank Kolding

Virksomhed: Fynske Bank

Ser du dig selv som en vedholdende, resultatorienteret holdspiller? Synes du, det kunne være spændende at være med i opbygningen af din egen kundeportefølje? Så lad os høre fra dig. Har du kvalifikationerne og den rigtige indstilling, kan du selv være med til at sætte rammerne for jobbet.

Om jobbet

Din opgave bliver, i samarbejde med filialdirektøren, at udbygge vores portefølje af erhvervskunder ved at opsøge og tiltrække virksomheder fra Kolding området.

Det er vigtigt, at du kan give vores kunder en professionel, venlig og aktiv rådgivning og service.

Vi forventer, at du

  • har en relevant teoretisk baggrund og erfaring med rådgivning af erhvervskunder
  • er kreditmæssig stærk
  • dyrker godt købmandskab – finder løsninger, der skaber værdi for både kunden og for banken
  • er udadvendt, har et godt netværk og er god til at bygge relationer
  • er selvkørende og initiativrig samtidig med, at du er en holdspiller
  • har godt humør og gå-på-mod

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

• Troværdighed
• Nærvær
• Købmandskab og
• Fremsyn.

I praksis betyder det bl.a., at vi har korte be- slutningsveje, stor selvstændighed i jobbet og en værdibaseret ledelsesstil. Vi sætter en ære i at være tilgængelige og tæt på vores kunder, og vores pejlemærker er en forret- ningsmæssig vækststrategi.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Fynske Bank er en bank for alle typer kunder, der søger en nærværende og lyttende bank.
Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning.

Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 150-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.