Erhvervsrådgiver til Spk. Kronjylland i Horsens

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervsrådgiver til Spk. Kronjylland i Horsens

Virksomhed: Sparekassen Kronjylland

Vi vækster i Horsens og har brug for dig!

I Sparekassen Kronjylland skaber vi værdi for vores erhvervskunder ved at give dem en personlig og dygtig rådgiver, som kan kontaktes direkte for sparring. Det er lykkes så godt, at vi nu skal bruge en ny kollege til at styrke erhvervsområdet.

Skal du med på holdet, er det vigtigt, at du:

  • Brænder for samarbejdet med erhvervskunderne (og for den ene stilling også deres private engagement)
  • Kan give det nødvendige med- og modspil til kolleger og kunder
  • Er handlingsorienteret og ansvarlig i dit købmandskab
  • Er nysgerrig, opsøger dialog og kan skabe et konstruktivt og udviklende samarbejde internt og eksternt
  • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundens virksomhed
  • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

..med mange års erfaring i rådgivning af små og mellemstore virksomheder. Da har en stærk faglighed, har pondus og er en sand mester i at opbygge stærke relationer. Dit netværk er stærkt og er du bosat i Horsens, eller på anden måde har et solidt lokalkendskab, er det et stort plus.   

Vi tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads, der tror på en tæt sammenhæng mellem tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder. Du bliver en vigtig del af Danmarks 8. største pengeinstitut i en flad organisation med korte beslutningsveje og med mennesker omkring dig, der går op i at være både en stærk sparringspartner og en god kollega. Vi er cirka 700 medarbejdere, og de seneste år er Sparekassen vokset betydeligt med fokus på den personlige rådgivning.

Om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er Danmarks største sparekasse. De er kendt for at drive en virksomhed med høj etik og stor forankring i de lokalområder, hvor de driver afdelinger.

Gennem sparring og kvalificeret rådgivning bidrager Sparekassen til økonomisk vækst og øgede økonomiske muligheder i markedsområdet, både for private og erhvervskunder.

Derudover er Sparekassen en engageret og aktiv del af områdets udvikling, ligesom Sparekassen bidrager med sponsorater og gavefondsdonationer indenfor områder som sport, kultur, uddannelse og erhvervslivet.

Sparekassen Kronjylland i efteråret 2019 vundet 3 priser: (1) Danmarks bedste arbejdsplads (Great Place To Work) & (2&3) mest tilfredse privat- og erhvervskunder (EPSI)
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.