Erhvervsrådgiver til Spar Nord Køge Bugt

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervsrådgiver til Spar Nord Køge Bugt

Virksomhed: Spar Nord
By:

En af vores kompetente og bærende kræfter på erhverv, har besluttet at stoppe for at gå på pension. Det giver en plads på Køge Bugts bedste erhvervshold for en erfaren og fagligt stærk erhvervsrådgiver, der kan skabe en spændende portefølje af erhvervskunder.

For at have den rigtige profil skal du kunne matche dialogen med vores største kunder på erhverv. Det er en forudsætning at du har kendskab til vores lokalområde, meget gerne med bopæl i markedsområdet, og at du kan dokumentere erfaring og resultater med både små, mellemstore og store erhvervskunder. Kan du det, har du til gengæld muligheden for at kommer med på vores vækstrejse som en del af Spar Nord-holdet.

Fagligt er du en af de aller bedste. Vi søger dig, der er velbevandret i rollen som erhvervsrådgiver, som kan løfte en kundeportefølje af mange spændende kunder, og samtidig har styr på både relationer, bankfaglighed og certificeringer. Personligt har du et stort drive og brænder for at både bruge og udbygge dit netværk.

Kompetent og Ambitiøs

Som vores nye kollega forventer vi, at du har erfaring som erhvervsrådgiver. Du kan opbygge og pleje din portefølje, parallelt med, at du arbejder målrettet på at tilføre nye kunder til Spar Nord. Det bærende element i at lykkes med denne opgave er en veludviklet sans for forretning, kombineret med målrettet kundeservice, lokalkendskab, gå-på-mod og professionel rådgivning.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig?

Spar Nord Køge Bugt åbnede i 2007, og vi er i dag et bankområde med 42 personer som er i enorm vækst. Eksempelvis er forretningsomfanget øget med over 4 mia. de seneste 3 år. Markedsområdet omfatter Køge Bugt fra Stevns til Vallensbæk. Vi lægger stor vægt på at yde personlig rådgivning i øjenhøjde til vores kunder. Tonen er uformel, og vi ser humor som en vigtig del af hverdagen. Vi tilbyder et job i et af Danmarks flotteste bankhuse i lyse og historiske omgivelser på 1200 kvm.

Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling i jobbet, som for os er altafgørende i en hverdag, som er præget af kundetilgang, nytænkning og ansvar.

Shortlist Rekruttering til Spar Nord logo

Om Spar Nord

Spar Nord Bank A/S er Danmarks 5. største bank. Banken har rødder i Nordjylland og beskæftiger 1.518 medarbejdere, der servicerer ca. 390.000 kunder fra 49 filialer i Danmark.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.