Field Service Supervisor

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Field Service Supervisor

Virksomhed: AFA JCDecaux

Som supervisor i AFA JCDecaux bliver du en del af vores Field Service team i Teknisk Afdeling. Du kommer til at arbejde i et effektivt og dynamisk miljø med dygtige, stærke og engagerede kolleger.

Du kommer også til at arbejde i en virksomhed, der er i stærk vækst. AFA JCDecaux er markedsleder og har de senere år udvidet markant. Se mere om hvad AFA JCDecaux laver her, eller besøg vores hjemmeside. Til vores Field Service team på Sjælland søger vi nu en supervisor der kan sikre den daglige drift af både dag- og nathold. Du vil arbejde ud hjemmefra, med en god blanding af hjemmekontor, tilstedeværelse på vores mødesteder på Frederiksborggade i København, Stamholmen 111N i Hvidovre samt ude i bybilledet hos dine medarbejdere.

Hvad kan du forvente at bruge din arbejdsdag på?

 • Planlægning, både i forhold til bemanding og serviceopgave
 • Håndtere uplanlagt service
 • Back up ved sygdom og ferie (plakatopsætning, renhold o.lign)
 • Almindelige ledelsesopgaver i forhold til dine medarbejdere
 • Tilsyn og opfølgning på opgaver (kvalitet og drift)

Hvad forventer vi af dig?

 • Du arbejder omhyggeligt og kvalitetsbevidst
 • Du kan være til stede for både dag og nathold og medarbejdere på distancen
 • Du har kørekort og kan fremvise straffeattest
 • Du er fortrolig med IT – ordre-/service-/leverancesystemer
 • Du kan begå dig på både dansk og engelsk
 • Du har gerne erfaring med mødeledelse – både 1:1 og plenum

AFA JCDecaux har stærke værdier, hvor især kvalitet og troværdighed gennemsyrer virksomhedskulturen og ledelsesstilen. Du får ansvar og bliver udfordret på en udviklende måde. Du vil opleve stor frihed i dagligdagen, hvor du samarbejder med motiverede og hjælpsomme kollegaer i et positivt arbejdsmiljø. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om AFA JCDecaux:

AFA JCDecaux er markedsleder på outdoormarkedet i Danmark og en del af den verdensomspændende franske koncern JCDecaux, som er verdens største udbyder af outdoorreklamer med en samlet medarbejderstab på 10.000 medarbejdere i mere end 80 lande. I Danmark samarbejder AFA JCDecaux med 27 af landets største kommuner, Coop, DSB, Banedanmark, Letbanen samt Steen & Strøm. I Danmark beskæftiger AFA JCDecaux i dag ca. 115 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Se mere på: www.afajcdecaux.dk og www.jcdecaux.com.

Om AFA JCDecaux

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale