Filialdirektør til Handelsbanken, Amager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Filialdirektør til Handelsbanken, Amager

Virksomhed: Handelsbanken
By:

Som direktør får du frihed til at udnytte dine lederevner og forretningssans. I Handelsbanken er det nemlig dig, der har førertrøjen på, når der skal træffes beslutninger om filialens drift og udvikling – og altid med kunden og kundetilfredsheden i fokus. Med andre ord er det dig, der sætter retningen for, hvordan filialen, medarbejdere og området drives bedst muligt. Du er derfor ambitiøs på egne og bankens vegne, og det ligger dig naturligt selv at gå i front.

Som direktør er du forretningsorienteret og brænder for at udvikle og styrke filialens position og synlighed i lokalområdet. Derudover har du erfaring med ledelse. Det kan fx være fra en stilling som erhvervschef, eller filialdirektør. Uanset din baggrund er du fagligt kompetent både på privat- og erhvervsområdet Afdelingen har vækstet betydeligt i tilgangen af nye kunder og i engagementet med eksisterende kunder over de sidste 5 år, hvor der især er sket meget på erhvervsområdet, hvorfor det er vigtigt at du kommer med solid erfaring med erhverv.

Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde.Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer og aktiviteter i mange af verdensmest betydningsfulde økonomier.

Ingen nordisk storbank er ratet højere af de internationale kreditvurderingsinstitutter.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.