Shortlist-a-JKS-company-Logo

Financial Controller & Business Developer

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Financial Controller & Business Developer

Virksomhed: Danish Architecture Center

Financial Controller & Business Developer til Dansk Arkitektur Center

Vil du bidrage til udviklingen af økonomifunktionen og forretningen i en international kulturattraktion, der sætter nye standarder for kreativt byliv og arkitektonisk udvikling? Er du en skarp analytisk person med en solid forretningsforståelse? Og motiverer det dig at agere finansiel sparringspartner for den daglige ledelse og direktion?

Så har du nu muligheden for at blive en del af Dansk Arkitektur Center – en innovativ og livlig arbejdsplads med fokus på det gode samarbejde, høj faglig dedikation og balance i hverdagen.

JOBBESKRIVELSE

I rollen som Financial Controller & Business Developer vil du indtage en central position i økonomiteamet hos Dansk Arkitektur Center og opleve en alsidig hverdag med en bred kontaktflade ud i organisationen. Din faglige ekspertise vil være afgørende som en strategisk sparringspartner for virksomhedens ledelse og direktion, da din viden, beregninger og analyser vil danne grundlag for at optimere beslutningskraften i ledergruppen og positivt bidrage til forretningsudviklingen.

Med reference til virksomhedens CFO, vil du arbejde som en integreret del af et dedikeret økonomiteam, hvor du, sammen med fire andre medarbejdere, prioriterer et tæt samarbejde på tværs. Det forventes, at du aktivt kan tackle en række forskellige opgaver, hvoraf dine primære ansvarsområder vil bestå af:

ANSVARSOMRÅDER

Rapportering:

Dansk Arkitektur Center opererer som en not-for-profit organisation, hvor egenindtægter benyttes til at styrke virksomhedens aktiviteter og virke. Centret er finansieret gennem et partnerskab mellem Realdania og staten, samt en række andre fonde, hvilket indebærer specifikke rapporteringsforpligtelser. I rollen som Financial Controller & Business Developer vil du være ansvarlig for at sikre, at virksomheden opfylder disse forpligtelser korrekt, hvoraf du vil udføre opgaver relateret til:

 • Ansvar for månedsafslutning og månedlige regnskaber til ledelse og bestyrelse
 • Udarbejdelse af likviditetsstyringsmodel
 • Intern og ekstern afrapportering på diverse projekter

Projektsupport og controlling:

 • Understøtte projektstyring i projektstyringsmodul og supportere på udarbejdelsen af budgetter på tværs af projekter
 • Udarbejdelse og controlling af månedlig intern rapportering
 • Udvikling af økonomistyringsmodeller og rapporteringsstrukturer
 • Support til ledergruppen og direktion

Financial controlling:

 • Medvirke til månedsafslutning og udarbejdelse af budgetter (organisationen samlet)
 • Udvikling og vedligeholdelse afrapporteringsmodeller i samarbejde med BI-specialist
 • Løbende udarbejdelse af prognoser, budgetter og diverse økonomiske analyser

Ad hoc:

 • Ansvarlig for at koordinere regnskabsmedarbejderens opgaver
 • Udvikling og automatisering af forretningsprocesser i virksomheden
 • Bidrag til bred effektivisering af processer i økonomifunktionen

Hos Dansk Arkitektur Center har vi sat en stor ære i at etablere et økonomiteam med automatiserede processer og veludviklede arbejdsgange. Dette afspejler sig i vores daglige drift, hvor vi har opnået en økonomistyring, der fungerer med en høj grad af effektivitet og kræver minimal manuel indgriben.

I rollen som Financial Controller & Business Developer forventes det således, at du bidrager på et mere strategisk niveau til udvikling af vores forretning, samtidig med at du effektivt kan bevare fokus på den daglige finansielle controlling. Det er derfor afgørende, at du i rollen kan demonstrere evnen til at arbejde med langsigtede målsætninger og omsætte dem til konkrete handlinger, der effektivt optimerer og udvikler vores forretning, samtidigt med at du kan balancere håndteringen af de daglige financielle controlling aktiviteter.

Din baggrund

Hos Dansk Arkitektur Center er vi drevet af en stærk ambition om at gøre en mærkbar forskel for vores interessenter, herunder både vores gæster og medarbejdere. For at kunne bidrage til denne ambition er det afgørende, at du intuitivt møder din omverden og alle udfordringer med et positivt og handlekraftigt mindset. Du stræber efter at arbejde for fællesskabets bedste, hvor udfordringer tackles sammen, og positive resultater fejres i fællesskab.

For at opnå succes i stillingen forestiller vi os, at du:

 • Har relevant praktisk erfaring fra en tilsvarende position, og gerne med indsigt i fonde.
 • Har baggrund som controller og/eller revisor.
 • Er dygtig i systemanvendelse og superbruger i Excel.
 • Har erfaring med Business Central og gerne også Power BI.
 • Er udadvendt og motiveres af at arbejde med en bred vifte af interessenter.
 • Kan kommunikere effektivt på både skriftligt og mundtligt dansk og engelsk.
 • Arbejder selvstændigt med ansvarsbevidsthed og udviser skarpt øje for detaljer.
 • Besidder en personlig gennemslagskraft, der sikrer præcis og rettidig opgaveafvikling.
 • Tager naturligt initiativ til at effektivisere og optimere processer.

VI TILBYDER

Hos Dansk Arkitektur Center tilbyder vi en stor grad af selvstændighed og frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø. Vi prioriterer et højt fagligt niveau og tilbyder mulighed for udvikling igennem efteruddannelse og relevante kurser. Som medarbejder hos Dansk Arkitektur Center kan du derfor forvente at drage fuld fordel af din faglige og personlige værktøjskasse. Samtidigt har vi en bred vifte af personalegoder, ligesom den daglige trivsel i jobbet ligger os meget på sinde. Vi sætter en stor ære i at skabe rammer, der lader dig brænde igennem frem for at brænde ud, og du vil derfor opleve en hverdag præget af en sund work-life balance, hvor vi værner om det hele menneske.

Herudover tilbyder vi:

 • An attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
 • Gunstige barselsvilkår og pensionsordning, samt privat sundhedsforsikring.
 • Sund balance mellem arbejde og fritid
 • Skulle der mod forventning forekomme overarbejde, kompenseres dette med afspadsering
 • Attraktivt kontor i et livligt kulturkvarter beliggende ved vandet i den spektakulære bygning BLOX

Hvem vi er

Dansk Arkitektur Center er en international kulturattraktion, der er etableret med det formål at skabe engagerede oplevelser og debatter om arkitektur, design og byudvikling gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk. Som et videncenter og en kreativ platform tilstræber vi at dele viden og forene ideer, der alle bidrager til en bæredygtig udvikling af vores fysiske rammer for liv.

Som virksomhed har vi sat ekstra tryk på denne dagsorden ved at underskrive manifestet Planet Copenhagen, tilslutte os FN Global Compact i 2008 og er ved at opnå certificering som Green Attraction.

Mere information om virksomheden kan findes på www.dac.dk

Shortlist-Rekruttering-DAC

Om Danish Architecture Center

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale