Group Financial Controller rekruttering til REKOM GROUP A/S

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Group Financial Controller rekruttering til REKOM GROUP A/S

Virksomhed: REKOM Group A/S

Vil du være med til at gøre REKOM til Nordeuropas største nattelivskoncern? Er du den, der kan holde styr på controlling, rapportering og deadlines uden slinger i valsen? Er du god til struktur, og har du sans for tal og analyser? Måske er du den Group Financial Controller, Shortlist rekrutterer til REKOM’s group finance funktion i København.

Shortlist Søger for REKOM

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team på en arbejdsplads, der er i rivende udvikling og spænder over 5000 medarbejdere og 175 venues i seks forskellige lande. Du får en unik mulighed for at blive en del af et spændende væksteventyr, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling.

Dine nøgleopgaver bliver at:

  • Varetage finansiel controlling, månedsafslutning samt udarbejdelse af månedsrapportering.
  • Opbygge, optimere og varetage processer og modeller for finansiel controlling.
  • Tage aktivt del i implementering af IFRS i koncernen, herunder drive den månedlige IFRS-håndtering og controlling heraf.
  • Varetage daglig likviditets- styring og rapportering.
  • Være en central del af planlægning og udarbejdelse af periode- og årsregnskaber (interne og eksterne regnskaber) samt klargøring af materiale til revisor.
  • Deltage i udvalgte tværgående projekter samt i implementering af nye forretningsområder og -processer.
  • Løbende ad-hoc opgaver og analyser for driftsafdeling og driftsledelse.

Vi forventer

Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som cand.merc., cand.oecon., HD eller lignende. Du har mindst 3-5 års erfaring som nancial controller, eller måske sidder du i dag med lignende ansvar i en revisionsvirksomhed og længes efter at komme tættere på den daglige forretning.

Erfaring med konsolidering af større koncerner på tværs af lande samt erfaring med IFRS (i særdeleshed IFRS16) vil være en fordel, ligesom kendskab til BC365 og PowerBi vil være et plus. Du er superbruger i excel og powerpoint, og du behersker engelsk på forretningsniveau i både skrift og tale.

Du er faglig stærk og din dybe forståelse for regnskab- og økonomistyring bidrager til den høje kvalitet, der er kendetegnende for de opgaver, du løser – det være sig controlling eller optimering af processer.

Som person er du desuden kendetegnet ved:

  • Åbenhed og engagement – du er serviceminded og nærværende i din tilgang til dine kolleger og arbejdet.
  • Robusthed – du har begge ben på jorden og bevarer overblikket og handlekraften – også når det går hurtigt omkring dig.
  • Struktur – blandt dine styrker er din evne til at arbejde struktureret, tage ansvar og holde fokus på detaljer og deadlines.

Dine muligheder

Du får store frihedsgrader, som følges af stort ansvar og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en organisation, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Rekom Group er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, hvilket gør at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en uformel omgangstone, klare målsætninger og stor vilje til at gøre en forskel både internt og ude hos kunden.

REKOM vælger Shortlist Talent Acquisition som rekrutteringspartner

Om REKOM Group A/S

REKOM er Nordens største nattelivskoncern. Vi ejer og driver ere end 175 barer, bodegaer og natklubber i hele seks lande – og vi har hele tiden nye på vej! I REKOM har vi en klar ambition om at være et skridt foran. Det er ikke så svært, når vi er 5000 medarbejdere, der alle brænder for at give nattelivet stemning og sjæl på baggrund af nøje udtænkte barkoncepter. Kombineret med 20 års erfaring resulterer det i, at vi hvert år har 10 millioner glade gæster gennem vores barer og natklubber.

I 2018 fik REKOM sat turbo på sine vækstplaner, da den danske kapitalfond Catacap trådte ind i ejerkredsen. Målet er nu at blive – ikke bare Nordens – men Nordeuropas største nattelivskoncern. Karrieremulighederne er derfor mange både i Danmark og på REKOMs andre markeder. I REKOM-familien bliver du del af et sjovt og stærkt fællesskab, du får attraktive medarbejderfordele og rig mulighed for udvikling og acceleration gennem REKOM Academy og vores talentprogrammer.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.