Rekruttering af FP&A Analyst

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af FP&A Analyst

Virksomhed: Blue Water Shipping

På vegne af Blue Water Shipping, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en FP&A Analyst.

Vil du udvikle din karriere indenfor finans, bidrage til vores succes og har du en stor interesse for business analysis? Så er jobbet som FP&A Analyst hos Blue Water Shipping måske lige noget for dig. Vi er ved at opbygge vores FP&A team, og har brug for yderligere kompetencer til at drive udviklingen og implementeringen.

Muligheden:


I FP&A har du mulighed for at blive en del af et dynamisk og hurtigt voksende team, alle med en stor passion for at udvikle finansfunktionen, og finde løsninger, der understøtter forretningens udvikling. Du kan forvente at blive udfordret og få ansvar, samtidig med at du får mulighed for at sætte dit præg på både teamets opbygning og din egen dagligdag.

Dine ansvarsområder:

FP&A teamet’s overordnede mål er at skabe transparens og troværdighed omkring vores tal på tværs af systemer, og på den baggrund at levere værdiskabende rapportering til koncernens beslutningstagere. Du får en bred rolle i teamet, hvor der både vil være opgaver der løses bag skrivebordet, og større projekter hvor vi tager ud i forretningen. Vores primære kontaktpunkter er vores CFO, BU direktører, IT afdelinge og kollegaer i Finans. FP&A’s primære leverancer er:

 • Opbygning og vedligeholdelse af datamodel i datawarehouse
 • Intelligent rapportering via Power BI
 • Måendrapport
 • Ad hoc analyser
 • Sparring med forretning om KPI struktur og opbygning af rapportering der understøtter denne
 • Budgetprocessen
 • Forecastprocessen


Succeskriterier:


Du har kendskab til business finance, har godt overblik over de forskellige opgaver i området, og er ikke bange for at tage ansvar for f.eks. forecasting, omkostningsallokering eller lønsomhed. Alternativt, har du erfaring som business controller med disse områder.

Din baggrund:


Den ideelle baggrund er en kandidatgrad indenfor økonomi, finansiering og lignende, med min. 5 års relevant praktisk erhvervserfaring som f.eks. Business Controller, Frontline BI medarbejder eller lignende. Vi kigger derudover efter følgende:

 • Du har en høj detaljeringsgrad
 • Du kan drive projekter selvstændigt
 • Du har strategisk forståelse
 • Du har kant på den gode måde, hvor du kan samarbejde med alle samtidig med at du kan stille krav og holde fast


Vi ønsker kollegaer der holder af at arbejde i teams, ønsker at drive forandringer, er fagligt stærke og nysgerrige på nye områder og læring. Vi søger en der kan beherske dansk og engelsk flydende både skriftligt og mundtligt.

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Blue Water Shipping

Blue Water Shipping A/S er en global transport- og shippingvirksomhed. Virksomheden er de seneste år vokset kraftigt og har i dag flere end 60 kontorer spredt over hele verden. Virksomheden har, i de knap 50 år den har eksisteret udviklet en unik og stærk kultur fokuseret omkring kundefokus, entreprenørskab og medarbejderpleje.

Læs mere om karriere og rekruttering hos Blue Water Shipping
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.