Global Compensation & Benefit Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Global Compensation & Benefit Manager

Virksomhed: Blue Water Shipping

For yderligere at styrke og udvikle virksomheden har vi lagt en ambitiøs People & Culture strategi for de næste par år, som blandt andet indebærer opbygning af en forretningsvendt HR Partner funktion, etablering af eget internt Academy og opbygning af et stærkt globalt Compensation & Benefit område. People & Culture området skal være drivkraften frem imod vores mål om at være den mest attraktive arbejdsplads på de lokationer hvor vi er repræsenteret.

Dit arbejde gør en forskel på den lange bane

Du vil blive ansvarlig for at udvikle og implementere best-practice Compensation & Benefit processer som effektivt kan understøtte de mål vi har i strategien. Området har været håndteret meget decentralt indtil nu og opgaven for en ny Compensation & Benefit manager bliver at finde den rette balance mellem globale rammer og processer og lokal optimering.

Mere specifikt bliver du ansvarlig for at definere den fremtidige Reward strategy, samt at udvikle og implementere pay-for-performance principper, globale incentive programmer, globale løn- og job-strukturer baseret på IPE systemet og globale benefit politikker. Du vil derudover også være ansvarlig for at udarbejde og håndtere en global mobility politik, som kan støtte virksomhedens ønske om øget global mobilitet.  

Det er en en-person funktion. Du skal derfor føle dig komfortabel med både at arbejde strategisk/konceptuelt og at stå for at drive processerne indenfor området fra start til slut i samarbejdet med HR Business Partnerne i de enkelte områder.

Det forventer vi af dig:

vi forventer at du har en akademisk baggrund eller anden længerevarende uddannelsem samt minimum 4-5 års erfaring års erfaring med at arbejde selvstændigt med compensation & benefit processer i en større virksomhed, som har arbejdet globalt og professionelt med området. Du har været vant til at kommunikere bredt i virksomheden om dit fagområde og du er vant til at indgå i diskussioner og lave præsentationer for topledelsen i de virksomheder du har været i.

Som person er du hurtig til at koble reward til virksomhedens strategi. Du er grundig, vedholdende og arbejder struktureret med tingene og så forstår du den fine balance mellem at være tro imod aftalte rammer og politikker og stadig finde pragmatiske løsninger.

Samtidig skal du kunne begå dig professionelt på engelsk i skrift og tale.

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Blue Water Shipping

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale