Group Accountant

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Group Accountant

Virksomhed: RelyOn Nutec

Vil du bidrage til opbygningen og driften af økonomifunktionen i en global markedsledende virksomhed, der sætter standarden inden for sikkerhedstræning? Har du faglig interesse i økonomi og en god forretningsforståelse? Og vil du gerne være en del af et kollegialt fællesskab, hvor samarbejde, faglig dedikation og høj kvalitet er i fokus?

Hos RelyOn Nutec får du nu muligheden for at være med på en spændende rejse, hvor du kan forme og styrke økonomifunktionen i verdens førende virksomhed inden for sikkerhedstræning.

JOBBESKRIVELSE

Som økonomimedarbejder vil du indtage en aktiv rolle i økonomiafdelingen og opleve en hverdag, hvor der, udover fokus på daglige driftsopgaver, også vil være fokus på optimering og automatisering af arbejdsrutiner, der bidrager positivt til udvikling af økonomifunktionen.

Du vil indgå i et Group Finance team bestående af seks medarbejdere med stort fokus på et godt samarbejde på tværs.

ANSVARSOMRÅDER

Som økonomimedarbejder hos RelyOn Nutec vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

 • Daglig bilagshåndtering og bogføring
 • Fakturering
 • Rejseafregninger
 • Afstemninger herunder intercompany
 • Rapportering
 • Konsolidering af løninput til Visma

Det er vigtigt, at du har en stærk faglig interesse i økonomi og motiveres af at have en understøttende rolle med alsidige økonomiopgaver i hverdagen. Du vil have regelmæssig kontakt med finanskolleger fra mere end 20 forskellige lande. Som en vigtig del af Group Finance-teamet forventes det, at du bidrager til et effektivt samarbejde på tværs af organisationen for at sikre en positiv udvikling af økonomifunktionen.

Din baggrund

Hos RelyOn Nutec er vi drevet af en stærk ambition om at gøre en mærkbar forskel for vores kunder og hinanden. For at kunne bidrage til denne ambition er det afgørende, at du intuitivt møder din omverden og alle udfordringer med et positivt og handlekraftigt mindset. Du stræber efter at arbejde for fællesskabets bedste, hvor dårlige dage tackles sammen, og gode dage fejres i fællesskab.

For at opnå succes i stillingen forestiller vi os, at du:

 • Har relevant praktisk erfaring fra en lignende stilling, hvor bogføring af transaktioner med udenlandske datterselskaber var en naturlig del af arbejdsopgaverne.
 • Har kendskab til Office-pakken, især Excel.
 • Erfaring med Business Central og om muligt Document Capture.
 • Kan kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt.
 • Arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og har et skarpt blik for detaljer.
 • Har evnen til at jonglere mange opgaver i en travl hverdag.
 • Besidder personlig gennemslagskraft, der sikrer korrekt og rettidig opgaveudførelse.
 • Tager naturligt initiativ til at effektivisere og automatisere arbejdsrutiner og afstemninger.

VI TILBYDER

Som medarbejder hos RelyOn Nutec kan du forvente at drage fuld fordel af din faglige og personlige værktøjskasse. Du får en alsidig rolle, hvor du har en enestående mulighed for at bidrage til væksten af en international virksomhed i en spændende udviklingsfase. Vi lægger vægt på at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, hvor professionelle ambitioner kombineres med en fleksibel og uformel atmosfære.

Herudover tilbyder vi:

 • An attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
 • Pensions- og kantineordning samt sundhedsforsikring.
 • Fleksibel mulighed for at veksle mellem hjemmearbejdsdage og kontordage.
 • Attraktive lokaler beliggende ved vandet på Kalvebod Brygge i København.

Hvem vi er

RelyOn Nutec (tidligere Falck Safety Service) er verdens førende virksomhed inden for sikkerhedstræning og var tidligere en del af Falck Gruppen.

Virksomhedens kunder arbejder i brancher med stort risikopotentiale og i miljøer, hvor sikkerhed og risikoforebyggelse er essentielt. Via kurser og træning bidrager RelyOn Nutec til at holde kundernes medarbejdere sikre, forberede dem på det uventede, ligesom de hjælper dem med at forberede sig på, hvordan de skal reagere i en nødsituation.

Virksomheden opererer ud fra 30 centre fordelt på 20 lande og gennemfører årligt sikkerhedstræning for mere end 250.000 medarbejdere ansat i olie- og gasindustrien, marine/søfart, vedvarende energi og andre højrisiko-brancher.

Shortlist-Rekruttering-RelyOn-Nutec

Om RelyOn Nutec

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale