Head of Group Finance

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Head of Group Finance

Virksomhed: Blue Water Shipping

Blue Water Shipping A/S søger en stærk sparringspartner med forretningssans, der kan løfte den interne rapportering, rullende forecast og budgettering i virksomheden til et højere niveau.

Med reference til CFO bliver du ansvarlig for at lede et mindre team, der driver den centrale budgettering og interne rapportering i hele Blue Water Shipping A/S. Teamet er inde i en spændende udvikling, og er godt i gang med rejsen til at blive en proaktiv sparringspartner for forretningen på tværs af lokale og internationale enheder.

Nøgleopgaverne er:

Dette er et job med en bred vifte af forskellige opgaver.

Nøgleopgaverne består af:

  • At være en aktiv medspiller i ledergruppen i Finance i udviklingen af den samlede virksomhed
  • At sikre at vi har eller udvikler rapporterings- og ledelsesværktøjer samt dashboards
  • At strømline og effektivisere værktøjer
  • At lede og udvikle medarbejderne og sikre et high performance team
  • At analysere på nøgletal, afvigelser osv. og følge op med forretningen

Revisorprofil med stærke kommunikationsevner

For at få succes i rollen er det en forudsætning, at du er uddannet økonom, Cand. Merc eller Cand. Oecon samtidig har du min. 5 års erfaring fra en FP&A eller Controlling funktion fra en international virksomhed.

Du har kompetencer indenfor budget og forecast modeller, intern rapportering, PowerBI og forståelse for datawarehouse opbygning. Desuden har du ledelseserfaring, og ved hvordan man motiverer og udvikler medarbejdere.

Som person er du stærk i relationen til andre mennesker. Du forstår at tilrette din kommunikation til forskellige typer og situationer, og du møder folk i øjenhøjde. Du er i stand til at arbejde i en omskiftelig hverdag, og kan opretholde en god balance mellem at give sparring og være hands-on uden at tabe overblikket.

Spændende mulighed i en international virksomhed

Stillingen er en spændende position, der indeholder mange muligheder for indflydelse, ansvar og udvikling.

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Blue Water Shipping

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale