Head of OS/Middleware

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Head of OS/Middleware

Virksomhed: GlobalConnect

Shortlist rekruttering af ny Head of OS/Middleware til Global Connect

Vil du være med til at være med til at udvikle vores managed service forretning og sørge for, at vi kan levere stabil- og sikker drift til en bred portefølje af private- og offentlige kunder? I GlobalConnect/IP-Only er vi specialister indenfor Managed Hosting og der er travlt i forretningen, derfor søger vi nu en team lead til OS / Middleware teamet i København.

Hvem er vi?

Som vores nye Head of OS / Middleware vil du rapportere til Head of Technical Solutions & Operations. Du vil få personaleansvaret for 7 dygtige og engagerede team medlemmer, med brede kompetencer specielt indenfor Microsoft og Citrix. Du vil indgå i vores Outsourcing Services forretning, hvor der er stor vækst og masser af fokus. I samarbejde med Business Development vil du være med til at bestemme den fremtidige retning for GlobalConnect/IP-Only’s managed serviceydelser.

Dine primære områder vil være:

 • Personaleledelse af teamet bestående af 7 medarbejdere
 • Teknisk assistance til salg
 • Opgavestyring og koordinering
 • Deltagelse i løsningsarkitektur og Teknisk Signoff på kundeprojekter
 • Deltagelse i afklaring og implementering af ny teknologi / software / løsninger, samt nye services
 • Deltagelse i Technical, IT-Outsourcing afdelingens ledelse

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter en dygtig Microsoft Server specialist, der går selvstændigt, serviceminded og ambitiøst til arbejdet. Du sætter en ære i at levere driftsstabile kvalitetsløsninger og forstår vigtigheden af at sætte kunden i fokus. For den nysgerrige og ambitiøse kandidat, er det ikke et krav, at du har erfaring med ledelse, her skal vi nok støtte dig i din udvikling. Vi leder efter en kandidat der kan kommunikere overbevisende såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Følgende IT-kundskaber vil være en fordel:

 • Kendskab til ITIL v3 og gerne certificeret på foundation niveau
 • Specialiseret kendskab til Microsoft Server technologi
 • Erfaring med middelware løsninger, som Citrix, Microsoft SQL, m.m.
 • Gerne erfaring med Azure
 • Erfaring fra Outsourcing eller service provider
 • Automatisering og dokumentation
 • Erfaring med IT-sikkerhed

Du får:

Vi tilbyder dig et selvstændigt job i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling, og hvor det bobler af entusiasme og arbejdsglæde. Vi arbejder målrettet, og husker altid at fejre vores succeser.

Rekruttering til GlobalConnect af Shortlist

Om GlobalConnect

GlobalConnect/IP-Only is a leading technology and data communication provider in Northern Europe. The Group delivers end-to-end solutions from ground to cloud based on its own infrastructure consisting of 58,000 kilometres fiber network and 27,000 sqm data center space in Denmark, Norway, Sweden and Northern Germany. GlobalConnect/IP-Only has 27,000 B2B customers and connects 283,000 homes in Sweden and Norway with high-capacity fiber network. GlobalConnect/IP-Only has 1,600 employees and revenues of more than EUR 500 million in 2019.

Læs mere om karriere og rekruttering hos Global Connect
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.