HR Business Partner

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

HR Business Partner

Virksomhed: Sampension

Bevæger du dig ubesværet i krydsfeltet mellem ledelsesudvikling og ledelsessparring? Har du erfaring med forandringsledelse, og kan du begå dig på alle niveauer i en organisation? Så læs med.

Som vores nye HR-partner bliver du professionel samarbejdspartner og betroet rådgiver for flere forretningsområder. Du kommer til at støtte og rådgive vores ledere i dagligheden. Du tager aktivt del i eksekveringen af de initiativer, som du er med til at definere. Din hverdag bliver afvekslende – udfordringerne venter på dig, og efterspørgslen på din rådgivning er stor.

Dine primære opgaver inkluderer:

  • Ledelsesudvikling og ledelsessparring
  • Rådgivning om ansættelsesretlige og individuelle forhold
  • Rekruttering
  • Teamudvikling
  • On- og offboarding
  • Understøttelse af organisatoriske behov og initiativer i de enkelte forretningsområder
  • Ad hoc driftsopgaver

Som person udviser du engagement og er udstyret med en stor ansvarsfølelse. Du har en høj integritet, er tillidsvækkende og kommunikerer i øjenhøjde med både ledere og medarbejdere.

Solid erfaring med de forskellige HR-discipliner 

Du har en baggrund inden for HR og ledelsesudvikling på cv’et – gerne fra den finansielle sektor. Du kender til at arbejde i et miljø præget af høj faglighed og stor ansvarlighed og tager helt naturligt initiativ og ejerskab for dine arbejdsområder.

Derudover har du erfaring med personalejura, er vant til at anvende tests i forbindelse med rekruttering, og kender du HR-systemet SuccessFactors, er det en fordel.

Du bliver del af et mindre og yderst dedikeret team, som er præget af professionalisme og en stærk følelse af ansvar. Vi gør brug af vores samlede kompetencer, når vi løser opgaver. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden, og det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller og giver en hånd med, når der er brug for det.

En velfungerende organisation i udvikling

Du bliver del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Om Sampension

Sampension er et kundeejet pensionsselskab, der tilbyder både arbejdsmarkedspensioner og firmapensioner. Vores vigtigste opgave er at sikre kunderne de bedst mulige pensioner. Derfor har vi fokus på det, som gør pensionsordningerne mere værd – lave omkostninger, gode afkast, fleksible produkter og kompetent kundeservice.

Vi er Danmarks tredje største pensionsselskab og er ca. 315 kompetente medarbejdere, med en forretningsstrategi, der hviler på ambitionen om at være det bedste pensionsselskab herhjemme.

Vores organisation er præget af høj faglighed, kontinuitet og fokus på konstante forbedringer.

Læs mere om rekruttering og ansættelsesproces hos Sampension
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.