HR Partner

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

HR Partner

Virksomhed: Landbrug & Fødevarer

Har du lyst til en varieret hverdag med ledelsessparring, udvikling og implementering af vigtige HR-projekter og i et godt arbejdsmiljø? Ser du HR som en væsentlig medspiller til at skabe forretningsresultater og evner du, i tæt samarbejde med dine kolleger, at arbejde både strategisk og operationelt inden for dit felt? Så er du måske vores nye HR-partner.

Organisationen og teamet, du bliver en del af

SEGES Innovation er en privat og uafhængig forsknings- og udviklingsorganisation indenfor landbrugs- og fødevareområdet. Vi er 520 dygtige og dedikerede medarbejdere med kontorer i Aarhus, København og Grønhøj. Vi ynder at sige, at vi har en høj nørdfaktor i SEGES Innovation. Og det er vi stolte af. Vores medarbejdere repræsenterer et bredt felt af kompetencer, der sættes i spil i agrofaglige projekter, udvikling af digitale værktøjer og spændende samarbejder med forskningsinstitutter og større virksomheder.

Vores nye HR-partner bliver en del af Mennesker & Kultur, et lille og godt team med reference til HR-chefen, og del af Organisationsudvikling & Ledelsessupport, hvor også Kommunikation, Strategi & Ledelse indgår. Du deler partner-rollen med to kollegaer, som i et tæt dagligt samarbejder sparrer, videndeler og hjælper hinanden. Vi er backup og sparringspartnere for hinanden og i samarbejde med to HR-konsulenter, som leverer den administrative support. Vi er ambitiøse på egne og organisationens vegne, og vi har et godt og velfunderet samarbejde med afdelingen og resten af organisationen.

Kulturen i organisationen er præget af et stærkt engagement, gode fællesskaber med stor hjælpsomhed, tillid og respekt kollegaer imellem. Vores værdier afspejler, hvem vi er og hvordan vi agerer. Det gør vi med; Mod, Hjerte og Dybde.

Du skaber resultater i fællesskab med andre

Som HR-partner er du med til at skabe forudsætningerne for, at vores ledere lykkes med deres ledelsesopgave. Din primære opgave vil være at supportere ledelsen på alle niveauer i de afdelinger, du har ansvaret for og være med til at skabe glade og motiverede medarbejdere på tværs af organisationen.

Blandt opgaverne er:

  • Rådgivning om og implementering af aktiviteter i HR-årshjulet
  • Organisations-, team- og medarbejderudvikling
  • Ledelsessparring – alt fra udvikling til opfølgning på resultaterne fra seneste trivselsmåling
  • Rekrutteringer på alle niveauer – fra jobprofil og til interviews, testtilbagemelding og onboarding
  • Rådgivning i personalesager, ansættelsesretlige vilkår etc.

Opgaverne er på én og samme tid strategiske, taktiske og operative, så du skal både have lyst til at udvikle og implementere strategiske indsatser og løse mere administrative opgaver.

Sammen med HR-chefen får du desuden ansvar for at drive arbejdsmiljøindsatsen på tværs af organisationen. Derved får du naturligt et særligt fokus på APV’en, vores sundhedsfremmende tiltag samt det psykiske og fysiske arbejdsmiljø.

I samarbejde med teamet bidrager du også til udvikling og opdatering af personalepolitikkerne.

Den endelige opgaveportefølje vil vi lade være afhængig af din profil, din erfaring, dine interesser og ønsker. Det kan f.eks. være deltagelse i eller ledelse af diverse udviklingsprojekter.

Din værktøjskasse er i orden

Du har en naturlig evne til at skabe relationer på tværs af organisationen og har allerede nu opbygget en solid værktøjskasse inden for HR-faget. Du har en stærk forretningsmæssig forståelse, og ved, hvordan du bedst kan understøtte ledelsen og sikre en professionel HR-support.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet med arbejdsmiljø samt personalejura og ansættelsesret og gerne procesfacilitering.

Som person er du struktureret og fokuseret. Du trives med at være nøgleperson ud mod organisationen og kan være både serviceminded, vedholdende og tage ansvar. Du inspirerer til at tænke nyt, udfordrer processer og ser muligheder. Du sætter gerne dig selv og din viden i spil, og du er f.eks. ikke bleg for at gribe mikrofonen og præsentere vores nyeste koncept for udviklingssamtaler foran ledergruppen.

Men vigtigst af alt, så er du en god kollega, som giver en hjælpende hånd og som værdsætter teamsamarbejdet og et godt grin.

Vil du være med?

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med stor variation i opgaverne. Det er et job med mange samarbejdsrelationer og stor selvstændighed. Hverdagen er travl og sjældent forudsigelig – men den er heller aldrig kedelig. Vi har det sjovt sammen og glæder os til at byde dig velkommen i teamet.

Shortlist rekruttering til Landbrug & Fødevarer logo

Om Landbrug & Fødevarer

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale