Rekruttering af Identity and Access Management Specialist til CPH Airports

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Identity and Access Management Specialist til CPH Airports

Virksomhed: Copenhagen Airports

Vil du være en del af Cyber & Informationssikkerhedsteamet i CPH? Drives du af IT-infrastruktur og har du lyst til at sætte præg på udviklingen af IT-sikkerhed i Københavns Lufthavn, så er du muligvis den rette kandidat til jobbet?

Cyber & Informationssikkerhedsafdelingen arbejder hver dag på at beskytte lufthavnens kritiske infrastruktur mod den stadig stigende cyber-trussel og vi spiller en vigtig rolle som del af den nationale kritiske infrastruktur på transportområdet.

Som Identity & Access Management Specialist bliver dine arbejdsopgaver inden for IT-brugeradministration, og du vil få et ansvar for at videreudvikle lufthavnens platforme til identitets-og rettighedsstyring til mere end 500 forretningskritiske IT-systemer.

Hele IT-området i CPH vækster med yderligere ressourcer og kompetencer og udvider teamet for at understøtte strategien om en digital lufthavn. Der vil være stor mulighed for at påvirke retning og udvikle tingene i en spændende periode hvor CPH’s primære fokus er at: ’build back better efter corona’.

Du kommer til at indgå i Cyber og Informationssikkerhedsteamet som består af 11 medarbejdere og du vil referere til Director, Head of Cyber & Information Security/CISO, Morten Dichmann Hansen, som også er blevet udnævnt som Årets CISO. Din kommende leder har en åben, ærlig, ligefrem og involverende ledelsesstil og teamet er samarbejdende og udviser god team-ånd. I CPH er der desuden gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem opgaver og kurser, mulighed for stor fleksibilitet samt en spændende hverdag med et godt socialt miljø.

Om jobbet

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med ét eller flere af nedenstående områder:

  • Microsoft Active Directory
  • Microsoft Azure Active Directory
  • Microsoft Defender for Identity
  • One Identity Manager
  • CyberArk (PAM)
  • Microsoft PowerShell scripting
  • Visual Basic / VB.NET scripting
  • Json og Python scripting
  • Advanced SQL queries

Hvem er du?

Vi forventer, at du er en god kollega, og at du er interesseret i faglig og personlig udvikling. Du skal kunne tage ansvar for egne opgaver, og være god til at sikre fremdrift. Du skal arbejde systematisk og struktureret og kunne kommunikere tydeligt og præcist på såvel dansk og engelsk. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Vi skaber rammerne, så du kan lykkes

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i Lufthavnen. Der er fleksible arbejdsvilkår, fokus på trivsel, en god kantine og andre
medarbejdergoder, som ex gode rabatter.

CPH er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn.

Vi skaber værdier sammen

Siden 1925 har vi udviklet lufthavnen i takt med de konstante forandringer, der sker i verden omkring os. Det gælder også nu, hvor vi skal skabe fremtidens Lufthavn, som binder Danmark sammen – og bringer verden tættere på os alle sammen.

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Samtidig har vi blikket fast rettet mod at omstille lufthavnen til mere bæredygtig drift og nye brændstoffer, der gavner klimaet. Det sker i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af.

Derfor har vi brug for de allerbedste kræfter på holdet. Vi håber, du vil være med.
Let’s travel together to a better tomorrow!

Et dedikeret og kompetent team glæder sig til at tage imod dig!

CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange
virksomheder, der opererer i CPH.

CPH Airports Københavns lufthavn bruger Shortlist til rekruttering på specialister og ledere

Om Copenhagen Airports

CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Læs mere om ansættelses- og rekrutteringsproces hos Copenhagen Airports
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.