Intern Sælger (EL)

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Intern Sælger (EL)

Virksomhed: Solar
By:

Er du sælger med interesse for branchen, og kan du rådgive og sælge tekniske produkter? Så har vi stillingen til dig!

Vil du være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam? Er du vild med at have indflydelse på din hverdag? Er du motiveret af at skabe værdi for kunden i en travl hverdag? Hvis du kan besvare disse spørgsmål med et stort ja, så kan stillingen være den rette udfordring for dig.

Din typiske arbejdsdag

Din rolle bliver at yde teknisk rådgivning og salg gennem service pr. telefon og email til en bred vifte af kunder samt at udarbejde tilbud og udføre mindre projektstyringsopgaver.

Det falder dig naturligt at drive aktivt salg, følge op og tage ansvar for dine ordrer, tilbud og kampagner. Kort sagt får du en varieret hverdag, hvor du, sammen med vores eksterne sælgere, sætter kunden i centrum og altid har fokus på den gode kundeoplevelse.

I din dagligdag i salg hos os, kan du fordybe dig udelukkende på salgsrelaterede opgaver, da vi ønsker at arbejde med og udvikle vores spidskompetencer på tværs af virksomheden.

Du får arbejdsplads i vores kompetencecenter i Vejen med reference til teamlederen.

Dine kvalifikationer

For at få succes som intern sælger i Solar er det overordnede succeskriterie, at du brænder for kunderne og sætter stor stolthed i at jagte salget gennem den gode service.

Vi forestiller os, at du har erfaring inden for salg og kundekontakt. Det er et stort plus hvis du har baggrund inden for el-branchen, fx en handelsuddannelse fra grossistleddet eller en baggrund som elektriker eller elinstallatør, som du evt. har suppleret med erfaring fra et salgskontor.

Som vores nye kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og agerer altid serviceorienteret over for såvel kunder som kolleger. Du har et godt kendskab til Office-pakken med fokus på Outlook og Excel.
Erfaring med SAP-ordremodulet vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.