Rekruttering af Intern Sælger (Trade) til Solar

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Intern Sælger (Trade) til Solar

Virksomhed: Solar

Solar søger en “Jeg-er-en-rigtig-teamplayer“;

Bliver du motiveret af at supportere kunder i hele salgsprocessen og sørge for, at de får en god oplevelse? Så læs videre her:

Arbejdspladsen

I Solar Trade beskæftiger vi os med B2B-salg, og har fokus på at etablere sikker og effektiv samhandel med  vore kunder. Vores typiske kunder er fx webshops, DIY-kunder, hoteller, ejendomsselskaber, entreprenører,  erhvervskunder m.fl. Vi er et lille team på 6 personer bestående af en Sales Director samt interne og eksterne  sælgere. 

Du vil få arbejdsplads på et af vores kompetencecentre – i enten Vejen eller Aarhus – og have reference til  Sales Director for Trade.

Dine primære arbejdsopgaver

Som intern sælger i Trade er din primære opgave at supportere vores kunder i hele salgsprocessen. Det gør du  via både telefon og mail, og din fornemmeste opgave er at sørge for, at vores kunder får en god oplevelse og  får hjælp til det, de har behov for. Enten ved selv at afhjælpe kundens opgaver eller benytte den stærke tekniske  support organisation i Solar. 

Derudover er det din opgave, at supportere vores eksterne sælgere fx i forbindelse med udarbejdelse af tilbud,  salgssupport mm, hvorfor erfaring i brugen af office pakken, vil være en fordel. For den rette kandidat, vil  stillingen på sigt kunne udvikles med et direkte salgs- og kundeansvar. 

Da vores kunder i Trade er meget forskelligartede vil kundehenvendelserne være af vekslende karakter, hvilket  giver dig en spændende og alsidig arbejdsdag. 

En naturlig del af din opgaveportefølje. vil samtidig være opsøgende kundekontakt, med henblik på eks.  mødebooking for ekstern salg og opfølgning på onlinekampagner.

Dine personlige succeskriterier

For at få succes i stillingen skal det falde dig naturligt at drive aktivt salg og kundeopfølgning samt tage ansvar for tilbud og ordrer.

Det er en klar fordel, hvis du:

  • Har en handelsbaggrund kombineret med en teknisk viden.
  • Har erfaring fra en lignende stilling
  • Har en teknisk uddannelse inden for el eller vvs og et stort ønske om at bevæge dig i en kommerciel retning og arbejde med internt salg.
  • Så hvis du er teknisk velfunderet og har et kommercielt mindset, så er det et godt udgangspunkt. 

Som kollega er du pålidelig, og så er du en rigtig team player med en masse god og positiv energi. Du er frisk, udadvendt og glad for at være i dialog med både kollegaer og kunder. 

Om Solar

Solar er en børsnoteret sourcing- og servicevirksomhed inden for installation og industri. Ud over at tilbyde de  bedste produkter til vores kunder, arbejder vi også med at skabe en mere bæredygtig branche, hvor vi tager en  aktiv rolle i den grønne omstilling. 

Vi stræber efter at give vores kunder en mere effektiv hverdag. Ved hjælp af digitale løsninger, en stærk  webshop samt logistik og services, arbejder vi sammen for at gøre arbejdsdagen lettere. 

Hos Solar bliver du en del af en international virksomhed med 3.000 ambitiøse kolleger i ryggen, som hver dag  arbejder for at gøre en forskel for vores kunder, branchen og samfundet. Du får lov til at få indflydelse på vores  virksomhed med dine gode ideer og gåpåmod. Vi tilbyder en arbejdsplads med fleksibilitet, overskudsdeling,  sund kantineordning og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Solar er en børsnoteret sourcing- og servicevirksomhed inden for installation og industri. Udover at tilbyde de bedste produkter til vores kunder, arbejder vi også med at skabe en mere bæredygtig branche, hvor vi tager en aktiv rolle i den grønne omstilling. Vi stræber efter at give vores kunder en mere effektiv hverdag. Ved hjælp af digitale løsninger, en stærk webshop samt logistik og services, arbejder vi sammen for at gøre arbejdsdagen lettere.

Læs mere om Solar og mød vores medarbejdere på vores hjemmeside
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.