Shortlist-a-JKS-company-Logo

Rekruttering af Intern Sælger (VVS) til Solar

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Intern Sælger (VVS) til Solar

Virksomhed: Solar

Solar søger en “Jeg-er-den-gode-købmand“;

Vil du være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam på VVS-produkter? Er du vild med at have indflydelse på  din hverdag? Er du motiveret af at lave et godt salg? Hvis du kan besvare disse spørgsmål med et stort ja, så  kan stillingen som intern sælger VVS på vores salgskontor være den rette udfordring for dig.

Arbejdspladsen

I Solar har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Det kan være alt lige fra  hastesager over dagligt ordreflow til større projekter med levering ud i fremtiden. Din hverdag bliver alsidig,  hvilket er med til at gøre Solar til en spændende arbejdsplads. 

Du får arbejdsplads på vores salgskontor i enten Vejen, Odense eller Svenstrup J.

Dine primære arbejdsopgaver

Du bliver ansvarlig for produktrådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og montører pr.  telefon og e-mail. Udover dette udarbejder du tilbud samt udfører mindre projektstyringsopgaver. Det falder  dig naturligt at drive aktivt salg og med opfølgning tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner. Du skal  sammen med vores eksterne sælgere sætte kunden i centrum og altid sætte fokus på den gode  kundeoplevelse.

Dine personlige succeskriterier

For at få succes som intern sælger forestiller vi os, at:

  • Du har en baggrund inden for VVS-branchen, fx en  handelsuddannelse fra grossistleddet eller en baggrund som VVS-montør eller -installatør, som du har  suppleret med erfaring fra et salgskontor. 
  • Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø.
  • Du agerer altid serviceorienteret over for såvel  kunder som kolleger. 
  • Du har et godt kendskab til Office-pakken
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med SAP-ordremodulet, men det er ikke  et krav. 

Om Solar

Solar er en børsnoteret sourcing- og servicevirksomhed inden for installation og industri. Ud over at tilbyde de  bedste produkter til vores kunder, arbejder vi også med at skabe en mere bæredygtig branche, hvor vi tager en  aktiv rolle i den grønne omstilling. 

Vi stræber efter at give vores kunder en mere effektiv hverdag. Ved hjælp af digitale løsninger, en stærk  webshop samt logistik og services, arbejder vi sammen for at gøre arbejdsdagen lettere. 

Hos Solar bliver du en del af en international virksomhed med 3.000 ambitiøse kolleger i ryggen, som hver dag  arbejder for at gøre en forskel for vores kunder, branchen og samfundet. Du får lov til at få indflydelse på vores  virksomhed med dine gode ideer og gåpåmod. Vi tilbyder en arbejdsplads med fleksibilitet, overskudsdeling,  sund kantineordning og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale