Rekruttering af Intern Salgskonsulent

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Intern Salgskonsulent

Virksomhed: Solar
By:

På vegne af Solar, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en intern sælger til EL Teknisk salg med udgangspunkt fra Solar’s hovedkontor i Vejen.

Hvis du har styr på din el-ABC, er fagligt stolt, og er motiveret af at lave et godt salg, så kunne stillingen måske være den rette udfordring for dig

Du vil blive en del af et stærkt og dynamisk salgsteam i Vejen og have stor indflydelse på din hverdag.

Du får reference til kompetencecenterchefen.

Dine opgaver og ansvarsområder

I Solar har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Det kan være alt fra hastesager over dagligt ordreflow til større projekter med levering ud i fremtiden. Din hverdag bliver derfor alsidig, og det er med til at gøre Solar til en spændende arbejdsplads.

Du bliver ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr. telefon og mail, og i samarbejde med vores eksterne sælgere er det din opgave at sætte kunden i centrum.

Derudover udarbejder du tilbud samt udfører mindre projektstyringsopgaver. Dine opgaver er derfor af både kortsigtet og langsigtet karakter.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring inden for el-branchen. Det kunne fx være som handelsuddannet med el som speciale, elektriker eller el-installatør suppleret med erfaring fra kontor. Du skal have et stort ønske om at arbejde med internt salg, og det falde dig naturligt at drive aktivt salg, følge op og tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner.

Som person er du fagligt stolt og udstyret med et godt overblik samt en struktureret tilgang til dit arbejde. Du ser det som din fornemmeste opgave at finde den gode løsning.

Du er en frisk og udadvendt person, som kommer med en god portion gåpåmod og som kan drive sig selv. Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og altid serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer. Du skal have lyst til at engagere dig i teamet og være bevidst om, hvordan du bidrager positivt. Du er en god samarbejdspartner for dine kollegaer på tværs af Solar og dine kunder.

Da vi arbejder i mange forskellige programmer, er det væsentligt, at du har flair for IT, Vi sørger for løbende uddannelse i vores produkter og koncepter.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Solar is a leading European sourcing and services company mainly within elec¬trical, heating and plumbing, ventilation and climate and energy solutions. We facilitate efficiency improvement and provide digital tools that turn our customers into winners. We see the need to drive the green transition, and we passionately challenge to add value and provide best in class solutions to ensure sustainable use of resources. At Solar, you get 3,000 ambitious colleagues who will stand behind you and see your full potential. We are saving resources together. We are being innovative together. We are stronger together.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.