Internal Auditor: Etablér den nye kontrolfunktion i en succesfuld og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Internal Auditor: Etablér den nye kontrolfunktion i en succesfuld og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling

Virksomhed: Interdan Bil A/S

Vil du være en del af en virksomhed, hvor tingene går stærkt? Vil du stå for Interdan Bils interne revision og etablere virksomhedens nye kontrolfunktion? Er du selvdreven, og kan du selvstændigt løfte et stort ansvarsområde?

En købmandsvirksomhed i rivende udvikling

Interdan Bil A/S importerer nogle af markedets allermest populære biler til Danmark og Sverige, og virksomheden er vokset markant de seneste år med en omsætning, der har rundet 9 mia. kr. Det har medført et større behov for kontrol og struktur, der skal sikre, at Interdan Bil A/S fortsat kan udvikle sig og vækste i de kommende år.

Intern revision: Du skal etablere Interdan Bils nye kontrolfunktion

Som Internal Auditor bliver du en del af Interdan Bils back office. Du skal etablere virksomhedens nye kontrolfunktion, og du skal derfor træde ind i virksomheden med kampgejst. Du har ansvar for at få skabt de nye processer, funktionens governance og den struktur, der bliver stadig mere vigtig, i en virksomhed, der vækster så markant, som Interdan Bil A/S gør i disse år.

Dine arbejdsopgaver som Internal Auditor vil centrere sig om: 

  • indføring af nye kontroller på områder, hvor du har analyseret dig frem til, at der findes risici
  • test af kontroller – blandt andet de kontroller, der allerede er rullet ud – med henblik på at sikre, at de er opdaterede samt test af de kontroller, du selv ruller ud
  • planlægning og gennemførelse af ad-hoc deep-dive kontroller
  • analyse af komplekst datamateriale.

Erfaren revisor, der tager ejerskab og er selvdreven

For at kunne besidde stillingen som Internal Auditor skal du tage fuldstændigt ejerskab på funktionen. Du skal være selvdreven, da du vil besidde et stort ansvar og selv skal etablere funktionen. Det kræver en selvmotiverende og robust medarbejder, der evner at løfte en opgave helt fra bunden på egen hånd. Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er tryk på, og du skal derfor trives i et travlt arbejdsmiljø, hvor evnen til hurtig og effektiv eksekvering er af afgørende betydning. 

Du vil referere direkte til CFO Carsten Ringius.

Som kandidat til stillingen som Internal Auditor har du følgende profil: 

  • Cand.merc.aud eller cand.merc.fir
  • Mere end 4 års erfaring med revision (ekstern eller intern)
  • Praktisk erfaring fra en lignende stilling eller fra arbejde i en større virksomhed med højt aktivitetsniveau
  • Erfaring med at identificere risici og indføre kontroller i en større virksomhed

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er en direkte og jovial omgangsform, og hvor medarbejderne sammen kæmper for succes og ambitiøse mål.

Shortlist rekruttering til Interdan logo

Om Interdan Bil A/S

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.