IT Operation Engineer med stor viden inden for IT sikkerhed

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

IT Operation Engineer med stor viden inden for IT sikkerhed

Virksomhed: DEAS

Vi søger en erfaren medarbejder til 2. og 3. level support til vores IT-drift team. En spændende stilling der udover udvikling, implementering og forvaltning af infrastruktur, skal fokusere på tiltag indenfor Office 365, Azure samt generel sikkerhed.

Du vil blive en vigtig og afgørende ressource i vores bestræbelser på at levere kvalitet og stabilitet til vores kunder, og vi forventer at du bidrager med IT ekspertise på højt niveau.

Så er du specialist i IT-infrastruktur og systemdrift og har stort kendskab til Microsoft IT-sikkerhed og samtidig er en god kollega der vægter team samarbejde højt, så kunne stillingen måske være noget for dig.

Stillingen

I rollen som IT Operation Engineer vil du bidrage med afgørende støtte og optimering af vores IT-struktur. Samtidig skal du kunne tage ejerskab over bestemte områder, relevante applikationer samt udvalgte projekter, hvor mulige opgaver og ansvar kan omfatte følgende:

  • Microsoft-serverplatforme, herunder roller såsom IIS, RDS, AD, SQL, Exchange m.m.
  • Håndtering af cloud-baserede services, f.eks. Azure, Intune, ATP, samt Office 365
  • Deltage i implementering og vedligeholdelses projekter
  • Deltage i daglig drift og 2. level og 3. level support

Vi forventer, at du har en ajourført IT teknisk drift viden og omkring 5 års praktisk erfaring fra en lignende stilling. Har du kendskab til ITIL vil det være en fordel.

Personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er…

  • Ansvarlig, positiv og forstår vigtigheden i at skabe og bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Struktureret, samt har en analytisk tilgang og er omhyggelig i din arbejdsform
  • Forretningsorienteret, tænker i helheder og er forandringsparat
  • God til at kommunikere både i skrift og tale (dansk og engelsk)
  • Ærlig, troværdig og kan samarbejde på alle niveauer i organisationen
  • Rolig og bevarer overblikket

Vi tilbyder dig

Et job i DEAS IT på hovedkontoret på Frederiksberg, hvor vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø. Vi ønsker at holde os ajour med trends og fremtidsmuligheder på IT-området. Du vil få gode kolleger som hjælper hinanden, og er super glade for at gå på arbejde. Hverdagen er travl og humøret er højt.

Du bliver en del af DEAS’ IT-driftsafdeling og supportteam, der består af 8 supportere, 4 driftsmedarbejdere og en IT-driftschef på hovedkontoret på Frederiksberg, lige ved Flintholm Station.

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo

Om DEAS

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og over 70.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Læs mere om karriere og rekruttering hos DEAS
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.