IT Respond & Recovery Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

IT Respond & Recovery Manager

Virksomhed: Københavns Lufthavne

Brænder du for it-sikkerhed? Og har du erfaringen samt lysten til at hjælpe Københavns Lufthavne med at udvikle og modne området? Motiveres du af ansvar og kan holde hovedet koldt – også i krisesituationer? Så læs med her, da denne stilling kan være noget for dig. 


Københavns lufthavne er en del af den nationale kritiske infrastruktur, og vi har derfor stor fokus på at beskytte de digitale systemer mod cyber-truslen. Sikkerhed og safety er en vigtig del af lufthavnens DNA, og vi har stort fokus på at sikre samfund, passagerer, kunder, medarbejdere og ejeres interesser. 


’Cyber & Information Security’ afdelingen arbejder med at fastlægge standarder for den digitale sikkerhed i lufthavnen, samt for at operere et antal sikkerhedsservices, som har til formål at forhindre, opdage, respondere og reetablere efter en kritisk IT-sikkerhedshændelse. Til afdelingen søger vi en erfaren IT Respond & Recovery Manager, som får til ansvar at sikre, at vi er effektivt forberedte til at respondere og reetablere efter en større hændelse. 


Som vores IT Respond and Recovery Manager får du ansvar for:

  • Udarbejdelse og implementering af politikker, procedurer og skabeloner
  • Udarbejdelse af Respond Procedure på kritiske IT-sikkerhedshændelser
  • Udarbejdelse af Disaster Recovery Planer for kritiske IT-systemer
  • Udarbejdelse af Business Continuity Management for IT
  • Planlægning, udførsel/opfølgning, test og rapportering 
  • Dialog og kommunikation med relevante myndigheder
  • Dialog of kommunikation med leverandører 
  • Deltagelse i internationalt samarbejde (ACI Europe)
  • Lede kritiske incidents og assistere under audits

Hvem er du?

Du brænder for IT-sikkerhed, særligt beredskabsdelen, og har praktisk erfaring med implementering af ISO22301 eller lignende rammeværk fra en anden organisation. Du har indsigt i hardware- og software-løsninger og deres svagheder og du kender til både ISO27001, NIST og CIS20-kontrollerne.

Du skal være i stand til at fungere i en kompleks organisation og udfordre eksisterende dogmer på en kritisk, men konstruktiv måde, hvor du har fokus på både det store billede og detaljen. 

I lufthavnen kommunikerer vi på både dansk og engelsk. Vi forventer, at du har stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på begge sprog og kan formidle din viden til både it-specialister og ledelse. 

Som person er du en effektiv holdspiller, der kan lede, men også arbejde selvstændigt, når det er nødvendigt. Du er vant til at arbejde systematisk, struktureret og sikrer fremdrift i projekter under hensyn til tiden og opgavernes prioritet. Derudover har du stærke færdigheden inden for problemløsning og kan holde hovedet koldt – også i krisesituationer. 

Et dedikeret og kompetent team glæder sig til at tage imod dig

Afdelingen ’Cyber & Information Security’ beskæftiger 6 dygtige kollegaer, som alle brænder for IT-sikkerhed. Derudover samarbejder vi med markedsledende IT-sikkerhedsleverandører og myndigheder, samt erfaringsudveksler med andre virksomheder. Vi har et godt team-work og glæder os til at byde vores nye kollega velkommen. Afdelingen er en del af IT-organisationen som beskæftiger i alt cirka 80 medarbejdere. Der er fart over feltet, og vi er på en spændende rejse ift. at udvikle forretningen i en udfordrende tid. 

Den værdi vi skaber sammen

Siden 1925 har Københavns Lufthavne, i tæt samarbejde med flyselskaber, partnere og vores omverden, skabt fantastiske rejseoplevelser for millioner af mennesker. 

Københavns Lufthavne lancerede for nyligt en ny strategisk retning, der lægger endnu større vægt på bæredygtighed, digitalisering, innovation og passagereroplevelsen med målet om at skabe fremtidens lufthavn. Vi har en ambition om hele tiden at forny os og gøre en af verdens bedste lufthavne endnu bedre. Drevet af digitalisering og nye ideer vil vi møde passagerer og kunders skiftende behov i tæt samarbejde med vores partnere. Vi er fokuserede på at optimere processer, forenkle og udvikle vores forretning med fokus på kundernes behov og fremme bæredygtighed i alt, hvad vi gør.

Vores faglige stolthed er høj, og det samme er trivslen og engagementet.

CPH Airports Københavns lufthavn bruger Shortlist til rekruttering på specialister og ledere

Om Københavns Lufthavne

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale