IT Security Operation Specialist

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

IT Security Operation Specialist

Virksomhed: Copenhagen Airports

Brænder du for it-sikkerhed?  Har erfaring samt lysten til at hjælpe Københavns Lufthavne med at udvikle og modne it-sikkerheden? Motiveres du af ansvar og kan holde hovedet koldt – også i krisesituationer? Så læs med her, da denne stilling kan være noget for dig.

Københavns lufthavne er en del af den nationale kritiske infrastruktur, og vi har derfor stor fokus på at beskytte de digitale systemer mod cyber-truslen. Sikkerhed og safety er en vigtig del af lufthavnens DNA, og vi har stort fokus på at sikre samfund, passagerer, kunder, medarbejdere og ejeres interesser.

’Cyber & Information Security’ afdelingen arbejder med at fastlægge standarder for den digitale sikkerhed i lufthavnen, samt for at operere flere sikkerhedsservices, som har til formål at forhindre, opdage, respondere og reetablere efter en kritisk IT-sikkerhedshændelse. Til afdelingen søger vi en erfaren ’IT Security Operation Specialist’, som får til ansvar at sikre driften af flere sikkerhedsservices, samt for at løse de daglige opgaver inden for informationssikkerhed.

Dine ansvarsområder omfatter:

  • Udarbejde trussels-, risikovurderinger og risikoudbedringsplaner
  • Vurdere og behandle informationssikkerhedshændelser (incidents)
  • Vurdere og behandle dispensationsansøgninger fra organisationen
  • Sparringspartner for IT-organisationen ift. informationssikkerhed
  • Compliance, audit og ledelses-dashboards/rapportering
  • System manager for IT sikkerhedsservices

Udfordre eksisterende dogmer på en kritisk, men konstruktiv måde

Du brænder for IT-sikkerhed og har praktisk erfaring med IT-infrastruktur. Det er ikke et krav, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med CyberArk, Splunk, Trend Micro eller Qualys. Du har måske erfaringer med at arbejde i SCADA/ICS-miljøer, regulerede miljøer, IT Governance, eller med rammeværk som: ISO27001, NIST CSF og CIS-Top20.

Du skal være i stand til at fungere i en kompleks organisation og udfordre eksisterende dogmer på en kritisk, men konstruktiv måde, hvor du har fokus på både det store billede og detaljen.

I lufthavnen kommunikerer vi på både dansk og engelsk. Vi forventer, at du har stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på begge sprog og kan formidle din viden til både it-specialister og ledelse.

Som person er du en effektiv holdspiller, der kan lede, men også arbejde selvstændigt, når det er nødvendigt. Du er vant til at arbejde systematisk, struktureret og sikrer fremdrift i projekter under hensyn til tiden og opgavernes prioritet. Derudover har du stærke færdigheden inden for problemløsning og kan holde hovedet koldt – også i krisesituationer.

Et dedikeret og kompetent team glæder sig til at tage imod dig

Afdelingen ’Cyber & Information Security’ beskæftiger 6 dygtige kollegaer, som alle brænder for IT-sikkerhed. Derudover samarbejder vi med markedsledende IT-sikkerhedsleverandører og myndigheder, samt erfaringsudveksler med andre virksomheder. Vi har et godt teamwork og glæder os til at byde vores nye kollega velkommen. Afdelingen er en del af IT-organisationen som beskæftiger i alt cirka 80 medarbejdere. Der er fart over feltet, og vi er på en spændende rejse ift. at udvikle forretningen i en udfordrende tid.

CPH Airports Københavns lufthavn bruger Shortlist til rekruttering på specialister og ledere

Om Copenhagen Airports

CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Læs mere om ansættelses- og rekrutteringsproces hos Copenhagen Airports
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.