IT Systemadministrator

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

IT Systemadministrator

Virksomhed: Vestforbrænding
By:

Er du en kompetent systemadministrator, som sætter en ære i at levere høj kvalitet og service? Brænder du for at udvikle dig og arbejde struktureret med de bedste og nyeste teknologier? Vil du være del af en dynamisk afdeling, hvor vi er ambitiøse, med plads til humor og nørderi? Så kan det være lige dig vi søger!

Opgaverne

Som systemadministrator vil din rolle være flersidig og variere mellem opgaver ved nedbrud, planlagt vedligehold og projektdeltagelse. Du vil også fungere som second level support for vores dygtige medarbejdere i servicedesk.

Teknologisk vil dine opgaver være som generalist inden for vores infrastruktur, der primært er baseret på Cisco- og Microsoft teknologier.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med et eller flere systemer inden for Azure-sikkerhed, Cisco netværks-komponenter, Palo Alto Firewall og andre cybersikkerheds- og netværkskomponenter, som f.eks. Infoblox og Netscaler.

Infrastruktur & Sikkerhed vedligeholder og administrerer to netværk, hvor begge er distribueret via MPLS til mere end 50 eksterne lokationer. Du vil bidrage aktivt til, at vores miljø kontinuerligt bliver patchet, og at de trusselsvarsler vi modtager bliver imødekommet.

Erfaring med OT/SRO-platforme eller anden kritisk infrastruktur vil være en fordel.

Sikkerhed for at vores miljø kører optimalt 24/7 varetages af teamet og sammen planlægges og varetages virksomhedens rygrad i tæt samarbejde med IT-ledelsen og støttet af Service & Support teamet.

Dig

Du har en uddannelse som datatekniker med speciale i infrastruktur eller en tilsvarende baggrund. Som person brænder du for teknologi, og du leverer den højeste kvalitet inden for dit felt. Du forstår værdien af din indsats, som sikrer forretningen fremragende teknologiske værktøjer, og dine kompetencer skaber nye muligheder. Du bidrager til Vestforbrænding som en konkurrencedygtig virksomhed og samtidig en teknologisk attraktiv arbejdsplads.

Du forstår vigtigheden af vidensdeling med dine kollegaer og dokumentation såsom arbejdsinstrukser og kontroller. Det er særligt vigtigt, at du som person er ansvarlig og ønsker at fortsætte din personlige udvikling og forstærke dine tekniske kompetencer. Du ser dig selv som en professionel IT-medarbejder, der skaber muligheder frem for begrænsninger.

Teknologiske certificeringer er en fordel, men det er langt vigtigere, at du har solid erfaring og har leveret stærke resultater i tidligere jobs.

Os

Vi er en del af Danmarks største affaldsselskab og du bliver en del af IT-funktionen som består af 23 medarbejdere, hvor du vil indgå i teamet Infrastruktur & Sikkerhed. Til daglig refererer du til den IT driftsansvarlige. IT er opdelt i tre teams, der varetager hver deres faglige område. Foruden dit team vil du skulle arbejde sammen med Service & Support samt IT Forretningsudvikling. Yderligere har du kontakt med SRO-afdelingen, som håndterer vores produktion.

Arbejdstiden er mandag til fredag mellem 8.00-16.00 og vi har beredskabsaftaler der omfatter it-understøttelse uden for alm. arbejdstid.

Sammen

Vi lægger stor vægt på at løse vores opgaver i teams, hvor vi støtter hinanden fagligt og trækker på hinandens kompetencer – både i afdelingen, men også hos vores kolleger i andre afdelinger i Vestforbrænding.

Vestforbrænding er på en spændende og krævende rejse med at implementere ny strategi, definererammerne for en fantastisk arbejdsplads og skabe grobund for styrkelse af vores position. Vi er mere end 400 dygtige kolleger med mange forskellige kompetencer og fordelt på flere lokationer, hvor samarbejde er i fokus, og evnen til at gøre en forskel vil sikre, at vi lykkes.

Løn

Du tilbydes ansættelse i henhold til gældende overenskomst og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Om Vestforbrænding

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale