HR & RECRUITING MANAGER TIL EDC POUL ERIK BECH

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

HR & RECRUITING MANAGER TIL EDC POUL ERIK BECH

Virksomhed: EDC Poul Erik Bech

Kunne du tænke dig at blive en del af HR-afdelingen i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed – og sikre at vi fortsat tiltrækker, ansætter og fastholder de bedste medarbejdere i branchen?

HR-afdelingen hos EDC Poul Erik Bech har en strategisk central funktion og refererer direkte til øverste ledelse i virksomheden. HR’s kunder er boligbutikker, erhvervscentre, ejendomsadministration, projektafdeling og specialfunktioner over hele landet.  Vi arbejder i et uformelt og dynamisk miljø, hvor der ikke er langt fra ide til handling.

En af vores mest værdiskabende opgaver er, at tiltrække og ansætte de bedste mæglere, salgskoordinatorer, ejendomsadministratorer, controllere, ledere, partnere og stabsmedarbejdere til vores hus. Vores organiske vækst og løbende opkøb af nye forretninger betyder, at vi hvert år ansætter over 100 nye medarbejdere – og i HR varetager vi hele rekrutteringsprocessen fra A til Z.

Din profil
Vi søger en erfaren rekrutteringskonsulent, der ser rekrutteringsfaget, herunder også search, som et af de væsentligste håndværk i HR’s bidrag til at skabe succes og vækst i forretningen. Da rollen også indeholder andre HR discipliner må du gerne have erfaring med – og som minimum lyst til – at gennemføre andre samtaler med medarbejdere og ledere i vores organisation. Det være sig trivselssamtaler og andre medarbejdersamtaler, der sigter mod fastholdelse.

Vi forventer, at du 

 • kommer med minimum 5 års rekrutteringserfaring – enten fra en rekrutteringsvirksomhed eller en HR afdeling.
 • har en uddannelsesmæssig ballast som bachelor eller kandidat indenfor HR – Cand. Merc (O), HD(O) eller lignende.
 • er vant til at arbejde med search aktiviteter som bærende for at øge kvantiteten og kvaliteten i kandidatfeltet.
 • kan skabe stærke relationer til de mange partnere og ansættende ledere i vores forretning.
 • befinder dig godt med et højt aktivitetsniveau i dagligdagen og en branche kendetegnet ved et relativt højt tempo.   
 • vil arbejde flittigt og struktureret med de mange rekrutteringer – til de enkelte dele af vores forretning og på forskellige niveauer.
 • kan evne at håndtere de varierende typer af samtaler, som en hel normal hverdag byder dig. 

Vi tilbyder
Du bliver en del af vores hovedkontor, som holder til i egne lokaler midt i hjertet af København lige ved Metroen på Kgs. Nytorv, hvor vi sidder ca. 90 medarbejdere og har egen lækker kantine med kokke.  

Her får du:

 • Ansættelse i et team med en god og fri atmosfære og samarbejde med 6 gode HR-kolleger.
 • Gode karriere- og udviklingsmuligheder.
 • En attraktiv fast gage.
 • Firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring.
Shortlist rekrutteringspartner for EDC Poul Erik Bech

Om EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter foreninger, der gør en forskel for børn. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.