Revisor med 2-3 års erfaring

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Revisor med 2-3 års erfaring

Virksomhed: Grant Thornton

Vi vækster, og søger derfor ny kollega til vores kontor i København – engagerede medarbejdere er allerede i fuld gang med at gøre din plads klar!

Velkommen til en varieret hverdag

I tæt samarbejde og dialog med kunden og den ansvarlige partner, løser du kundens behov. Dine opgaver vil primært omfatte revision, udarbejdelse af regnskab, anden regnskabsassistance, skatteopgørelser og rådgivning – men også opgaver indenfor due dilligence og køb & salg af virksomheder.

Du vil arbejde med både danske og internationale kunder. Viser du engagement og er du motiveret, vil du hurtigt få mulighed for selvstændigt kundeansvar og alsidige arbejdsopgaver, der understøtter dit videre udviklings- og uddannelsesforløb.

Du skal have 2-3 års praktisk erfaring med revision, regnskab og skat – og uddannelsesmæssigt er du snart færdig med din HD. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til CaseWare og e-conomic.
Du skal have gode kommunikative evner i det skrevne sprog, såvel dansk som engelsk.

…. og herudover er du:

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • en teamplayer, udadvendt og tillidsvækkende

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde:

  • en karriere i en spændende og udfordrende stilling
  • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
  • den nødvendige oplæring i systemer og forretningsgange, samt anden relevant uddannelse og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer

Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder – det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse. Vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes personlige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Shortlist rekrutteringspartner Grant Thornton Job

Om Grant Thornton

Grant Thornton Danmark er medlem af Grant Thornton International – én af de førende paraply-organisationer for selvstændige revisions- og rådgivningsvirksomheder og har globalt ca. 47.000 ansatte i 140 lande.
I Danmark er vi pt ca. 200 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver – men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.