Key Account Manager til IT Minds

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Key Account Manager til IT Minds

Virksomhed: IT Minds

Kan du udvikle eksisterende kunder og vinde nye? Kan du sparre med kunderne om deres forretningsstrategier og har du forståelse for langsigtet forretningsudvikling? 

Fra en start på 4 mand for 10 år siden, er vi nu over 180 talentfulde medarbejdere, der leverer softwareløsninger til nogle af landets største virksomheder. Men vores vækstambitioner er ikke forbi – slet ikke!!! Så hvis du vil være en del af en succesfuld virksomhed med høj vækst og være en vigtig brik i forhold til at udvikle og udvide forretningen, så læs med her! 

Nøglespiller til forretningsudvikling og i vores salgsteam 

Din absolut vigtigste opgave bliver, i samarbejde med dine kolleger, at udvikle og udvide IT Minds’ forretning. Du vil komme til at arbejde mod større kunder – med fokus på eksisterende kunder, hvor der er potentiale for udvidelse og længerevarende projekter, suppleret med det nysalg, der er nødvendigt for at bevare og udvide din portefølje. Du skal derfor kunne begå dig på ledelsesgangene og skabe tillid samt sparre med folk på C-niveau.

Dit og salgsteamets mål er at blive kundens foretrukne professionelle IT-samarbejdspartner, og det er derfor vigtigt, at du kan navigere inden for IT-branchens kompleksitet og samtidig forstå kundens behov og udfordringer.

En typisk uge i et KAM-job hos IT Minds kan bestå af:

  • 20% koordinering og kundestrategi på teamet. 2-3 faste møder, hvor vi vender vores personlige og teamets mål for ugen og sparrer om, hvordan vi når derhen
  • 40% tid på mail, møder og telefon med opfølgning og mersalg til nuværende samarbejdspartnere
  • w
  • 10% faglig udvikling i form af indsigt i nye teknologier, viden om segment, salgsteknisk sparring mv.
  • 10% sociale aktiviteter, tale med udviklerne, der sidder på dine projekter, et spil bordfodbold eller lignende.

Et vinderteam baseret på samarbejde og fleksibilitet

Du vil derfor blive en del af et stærkt, ambitiøst og sammentømret salgsteam på 11 personer fordelt på vores kontorer i Aarhus, København, Aalborg og Oslo, hvor du vil være tilknyttet København. Vi er overbeviste om, at sparring er vejen til succes – både internt i teamet og med vores dygtige udviklerkolleger, der leverer løsningerne. 

Vores kontor byder desuden på alt lige fra bordfodbold, bordtennis, faglige workshops, sociale events, kaffeklub mv., og du vil opleve et tæt sammenhold på tværs af afdelinger.

Forretningsforståelse, relationer og passion

Den ideelle kandidat har opbygget et stærkt netværk, har et par års erfaring fra en lignende stilling og er nu klar til at komme med på vores rejse mod at blive nordens førende IT-hus for unge talenter, hvor der også er rig mulighed for at udvikle dig selv. 

Vi forestiller os, at du:

  • har 2-4 års erhvervserfaring som enten Salgskonsulent, Business Developer, Account Manager eller Key Account Manager. Det er en fordel, hvis du har etableret et kendskab til og netværk i IT-branchen
  • har passion og forståelse for at arbejde med mennesker og forretningsudvikling
  • har gode kommunikationsevner og færdigheder i at opbygge relationer
  • er en holdspiller, der har viljen til at lykkes 

Lønnen fastsættes ud fra kvalifikationer og erfaring; er du god, er den god!

Shortlist Rekruttering til IT Minds logo

Om IT Minds

IT Minds er et softwarehus, der samler unge IT-talenter ét sted. Vi er lige omkring 180 studerende og nyuddannede i et miljø præget af en høj grad af fleksibilitet og tillid. Vi har fokus på høj faglighed, de nyeste teknologier og kvalitetsprodukter. Vigtigheden af at levere et stærkt produkt, der skaber værdi og mening for kunden, står højst på vores dagsorden, hvorfor vi arbejder både agilt og gennemsigtigt. Tilgangen til arbejdet er derfor simpel – vores softwareløsninger optimerer forretningsprocesser og minimerer omkostninger.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.