Shortlist-a-JKS-company-Logo

Konsulent til KPMG CFO Services

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Konsulent til KPMG CFO Services

Virksomhed: KPMG

KPMG’s konsulentafdeling vækster og vi søger derfor en ambitiøs konsulent, til at løse udfordrende og komplekse problemstillinger for nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder.

Konsulent til KPMG

Som konsulent trives du med at stille spørgsmål, finde svar og bruge data fremadrettet. Du bliver en sikker hånd i det daglige arbejde hos kunderne, hvor du yder støtte og sparring til ledelse og medarbejdere. I jobbet får du en unik mulighed for et alsidigt job med mangeartede og spændende opgaver. Fællesnævneren for opgaverne er, at du kan have en reel impact, løse forcerende udfordringer og skabe resultater for kunderne, både her og nu, og på lang sigt. Her forsøger du kontinuerligt at optimere og du handler på fact, følger op og til dørs.

Du vil både få ansvaret for egne kundeleverancer, ligesom du kommer til at deltage i projekter, typisk af tre til ni måneders varighed. KPMG’s kunder er top 200-virksomheder inden for bl.a. finans, produktion og service. Det betyder, at opgaverne er komplekse, spændende og udfordrende. Samtidig kan opgaverne varierer meget. Når du er ude i en mellemstor virksomhed, vil du typisk få en bredere rolle, men du i en større international koncern, typisk vil få en mere specialiseret rolle. I alle tilfælde gælder, at du indgår i virksomheden på lige god med de faste medarbejdere og bliver business partner til forretningen. Du er der for at løse en konkret opgave, og slipper derfor for at bruge tid på internt fnidder og politik, men stortrives med sparring og tilbyder og opsøger den altid.

I jobbet kommer du blandt andet til at:

  • Udvikle og forberede processer
  • Lede en afdeling eller projekt
  • Løse controlling‐ og regnskabsopgaver
  • Blive Businesspartner til forretningen
  • Analysere og optimere processer
  • Udarbejde økonomiske analyser og skabe overblik
  • Implementere modeller til økonomistyring
  • Implementere og optimere finans- og ERP systemer
  • Deltage i forskellige projekter
  • Forecast og budget

Din Profil

Du trives med og bliver motiveret af de varierede opgaver hos kunderne. Du er fagligt stærk, og du sætter en ære i at gøre et yde et godt arbejde og skabe resultater hos kunden. Du har et højt drive og er hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger. Du ved hvordan samspillet mellem økonomi og forretningen skaber værdi, og du har indgående kendskab til processerne i en økonomifunktion. Du trives i konsulentrollen og du er en stærk kommunikator, der naturligt kan indgå i dialoger på alle niveauer i kundens organisationen.

Som person er du professionel, hands‐on, men har også overblikket. Du har en solid værktøjsklasse, er løsningsorienteret og formår at bygge relationer, både ude hos kunden, og internt hos KPMG. Samtidig er du målrettet. Du er drevet af at løse kundens udfordringer og er en udpræget teamplayer.

Du har formentlig en baggrund som revisor/økonom, kombineret med nogle års erfaring som controller, økonomichef eller finance manager.
Du er Loyal, pligtopfyldende, har fokus på kvalitet og drives af en god kombination af drifts‐ og projektopgaver. Uddannelsesmæssigt har du formentlig en Cand.merc. eller HD

Du bliver en del af KPMG

Hos KPMG har vi fokus på det hele menneske. Du vil få rige muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi arbejder i teams og på tværs af niveau, så der vil altid være nogen at spørge og lære af. Du bliver del af en international arbejdsplads med åbne døre og motiverede kollegaer. Vi taler sammen og lytter til hinanden, fordi vi stoler på vores kollegaer, og fordi vi har indset, at gode løsninger ofte opstår på baggrund af mere end ét perspektiv. Samtidig får du et internationalt bagland, der tæller mere end 250.000 kompetente kollegaer, med alle de muligheder det giver.

Shortlist Talent Acquisition er Rekrutteringsbureau for KPMG

Om KPMG

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale