Kundebetjener med sygeplejerskebaggrund

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kundebetjener med sygeplejerskebaggrund

Virksomhed: Sampension

Har du lyst til udfordringer, og trives du i en travl hverdag? Sampension er i vækst, og vores sundheds- og skadesafdeling søger derfor en ny kollega til at modtage opkald fra vores kunder.

I afdelingen for skadesbehandling tager vi os af al helbredsbedømmelse og af den løbende administration og servicering af kunder, der søger om eller får tilkendt erhvervsevnetab – herunder udbetalinger. Derudover behandler vi ansøgninger vedr. kritisk sygdom, udbetaling til efterladte ved dødsfald og aldersudbetalinger.

Kundeorienteret holdspiller

Du bliver del af en travl afdeling, hvor vi har en humørfyldt og uformel omgangstone. I afdelingen lægger vi vægt på samarbejde og vidensdeling. Vi fokuserer på at komme hele vejen rundt og rådgive vores kunder ud fra de produkter, kunden har.

Din primære opgave vil være at besvare telefonopkald og mails og i mindre grad udføre sagsbehandling. Du vil få en grundig oplæring, så du bliver godt rustet til at servicere vores kunder.

Af faglige og personlige kvalifikationer forventer vi, at du:

  • har erfaring inden for forsikring og helbred
  • er uddannet sygeplejerske og har uddannelse inden for liv- og pensionsområdet. Har du ikke allerede en forsikringsuddannelse, skal du have lyst til at tage denne
  • har gode kommunikationsevner og kan lide at tale med kunder
  • er udadvendt og har en venlig og empatisk telefonstemme
  • er velformuleret og god til at formidle svært stof på en let tilgængelig måde
  • arbejder effektivt og kan bevare overblikket og det gode humør i travle situationer
  • yder en ekstra indsats, når det er nødvendigt og trives i en hverdag, hvor du ikke altid kan planlægge din dag
  • er en holdspiller og ser en naturlig gevinst ved teamwork og vidensdeling.

Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Din arbejdstid vil være fra kl. 8:30 til 16:00 mandag til torsdag og fra kl. 8:30 til 15:00 fredag. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Om Sampension

Sampension er et kundeejet pensionsselskab, der tilbyder både arbejdsmarkedspensioner og firmapensioner. Vores vigtigste opgave er at sikre kunderne de bedst mulige pensioner. Derfor har vi fokus på det, som gør pensionsordningerne mere værd – lave omkostninger, gode afkast, fleksible produkter og kompetent kundeservice.

Vi er Danmarks tredje største pensionsselskab og er ca. 315 kompetente medarbejdere, med en forretningsstrategi, der hviler på ambitionen om at være det bedste pensionsselskab herhjemme.

Vores organisation er præget af høj faglighed, kontinuitet og fokus på konstante forbedringer.

Læs mere om rekruttering og ansættelsesproces hos Sampension
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.