Kunderådgiver med pensionansvar til Fynske Bank, Assens

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kunderådgiver med pensionansvar til Fynske Bank, Assens

Virksomhed: Fynske Bank
By:

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så lad os høre fra dig!

Om jobbet

Du får ansvaret for pleje og udvikling af egen kundeportefølje, og skal, med ud- gangspunkt i vores unikke rådgivningskon- cept, hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Sammen med dine kolleger deltager du aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter.

Om dig

Du har en finansiel uddannelse og du har som minimum nogle års erfaring som kunderådgiver. Vi lægger i sær vægt på, at du har erfaring med og interesse i, at råd- give om pension.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • dyrker godt købmandskab og finder løs- ninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
  • er udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans
  • har godt humør og kender værdien af en glad bemærkning i en travl hverdag

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank er en bank for alle kundetyper, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet med hovedkontoret beliggende i Svend- borg. Fynske Bank vækster såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning.

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

• Troværdighed
• Nærvær
• Købmandskab og
• Fremsyn.

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale