Kunderådgiver til Fynske Bank, Glamsbjerg

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kunderådgiver til Fynske Bank, Glamsbjerg

Virksomhed: Fynske Bank

Brænder du for at rådgive og servicere privatkunder, og kan du trives i en bank med korte beslutningsveje og stor selvstændighed? Har du lyst til at være med på et hold af dygtige og engagerede kollegaer, hvor nærvær og gode kunderelationer har høj prioritet, så lad os høre fra dig.

En af vores erfarne rådgivere går på pension og vi har derfor brug for en rådgiver til Glamsbjerg afdeling. Har du lyst til at være med på holdet i en bank, med korte beslutningsveje og stor selvstændighed, så lad os høre fra dig.

Om jobbet

Du får ansvaret for en eksisterende kun- deportefølje samtidig med at du skal være med til at udbygge vores portefølje af gode privatkunder i vores markedsområde.

Udover sagsbehandling af egne kunder, får du også ansvaret for enkelte administrative opgaver, der knytter sig til filialens daglige drift.

Vi forventer, at du

  • kan være forholdsvis nyuddannet
  • har en relevant teoretisk baggrund og er- faring fra et tilsvarende job i den finansiel- le sektor
  • er god til at sætte dig ind i kundernes behov
  • dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunden og for banken
  • er selvkørende og initiativrig samtidig med, at du er en holdspiller
  • har godt humør og gå-på-mod

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

• Troværdighed
• Nærvær
• Købmandskab og • Fremsyn.

I praksis betyder det bl.a., at vi har korte be- slutningsveje, stor selvstændighed i jobbet og en værdibaseret ledelsesstil. Vi sætter en ære i at være tilgængelige og tæt på vores kunder, og vores pejlemærker er en forret- ningsmæssig vækststrategi.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Fynske Bank er en bank for alle typer kunder, der søger en nærværende og lyttende bank.
Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning.

Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 150-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.