Kunderådgiver til Fynske Bank, Odense

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kunderådgiver til Fynske Bank, Odense

Virksomhed: Fynske Bank
By:

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så skal du læse nærmere om stillingen som privatkunderådgiver.

Om jobbet

Du får ansvaret for pleje og udvikling af egen kundeportefølje, og skal, med ud- gangspunkt i vores unikke rådgivningskon- cept, hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Sammen med dine 11 kolleger skal du mar- kedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til af- delingen

Om dig

Du sidder i dag som rådgiver, og er godt i gang med din karriere. Vi forestiller os, at du har følgende profil:

  • dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunden og for banken
  • er selvkørende og initiativrig samtidig med, at du er en holdspiller, der er klar til at give sparring og støtte til kolleger i dagligdagen
  • har godt humør og kender værdien af en glad bemærkning i en travl hverdag
  • er udadvendt og evner at vise nærvær og ægte interesse for dine kunder Det er en forudsætning, at du har en bank- mæssig baggrund.

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet, med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning.

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

• Troværdighed
• Nærvær
• Købmandskab og
• Fremsyn.

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.