Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Virksomhed: Fynske Bank

Brænder du for at rådgive og servicere privatkunder, og kan du trives i en bank med korte beslutningsveje og stor selvstændighed? Har du lyst til at være med på et hold af dygtige og engagerede kollegaer, hvor nærvær og gode kunderelationer har høj prioritet, så lad os høre fra dig.

Du får ansvaret for pleje og udvikling af egen kundeportefølje, og skal, med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til afdelingen.

Vi søger en udadvendt kunderådgiver, som brænder for tætte kunderelationer til 360 graders rådgivning, med fokus på bolig, pension og investering. En der gerne vil være med til at sætte initiativer i gang i lokalområdet og i afdelingen. Ligeledes er der gode muligheder for at bruge en del af arbejdstiden på at deltage i netværk mm.

Fynske Bank er på ingen måde en konceptbank. Fokus er altså ikke på diverse KPI’er og krav til antal møder, men i stedet på glade kunder. Du får derfor stor autoritet og beslutningskompetence, ligesom 95% af alt forretning bliver bevilliget af rådgiveren.

Dit fokus ligger på nærværende rådgivning af den enkelte, hvorfor de også har en kundemedarbejder, der klare alt det administrative ift. tinglysning og realkredit. Samtidig er der gode muligheder for selv at præge rollen, og hvis dine kompetencer/interesse ligger indenfor pension eller investering, evt. blive ansvarlig herfor.

Fynske Bank går meget op i at være nærværende og har fx – udover det lokale marketingsbudget – doneret 350.000 kr. til foreninger og klubber i lokalområdet i 2018. Med andre ord vil Fynske Bank være kendt for at have relationer til mennesker, de ligger lokalt hvor kunden bor, de agerer lokalt og støtter op lokalt hvor de kan gøre en forskel, både indenfor sport og kultur og økonomi.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale