Kundesupporter

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kundesupporter

Virksomhed: Amalo

Vil du rådgive om varmepumper på en helt ny måde fra branchens mest ambitiøse online salgsplatform?

Vi søger dig, som ønsker at hjælpe, rådgive og vejlede andre med at få indsigt i et eller uigennemskueligt marked samt hjælpe Danmark godt på vej mod 2030-målene!

Om jobbet

Yder du en service, som er langt over hvad kunden forventer? Ved du, at rådgivning af høj kvalitet er det nye salg? Kan dit smil og din hjælpsomme tilgang opleves i den anden ende af røret? Så er det dig, vi mangler på vores team!

Hverdagen i Amalo er fyldt med udfordrende og spændende sager, der betyder meget for vores kunder og medarbejdere, idet vi i fællesskab sætter et grønt aftryk på Danmark.

Du vil indgå som en del af et allerede velfungerende og ambitiøst team af kunderådgivere, som håndterer kundehenvendelser fagligt korrekt ved både problemløsning og vejledning. Med afsæt i økonomiske, miljømæssige og rationelle argumenter præsenteres løsningerne enkelt, troværdigt og
ikke mindst gennemsigtigt.

Som vores nye kunderådgiver får du en vigtig rolle i et startup i rivende udvikling. Din arbejdsdag vil primært bestå af telefonisk kundesupport og udarbejdelse af tilbud på mail. Hos Amalo er ingen kunder ens. Vores kunder har forskellige behov, og det er din opgave og ansvar at udarbejde et løsningsforslag skræddersyet til den enkelte kunde. Din afgørende rolle er at vejlede kunden gennem hele salgsprocessen – alt fra afklaring af kundens muligheder, valg af rette løsning, teknisk support og generel oplysning om markedet.

Du bliver en del af et dynamisk miljø med et højt fagligt niveau, hvor du får en bred indsigt i et spændende og højaktuelt marked. Vi har en flad organisation, og stemningen i afdelingen er uformel og positiv. Vi tror på, at samarbejdet løfter, hvorfor opgaverne ofte bliver løst i teams, således at du altid har en kollega tæt på, som du kan sparre med.

Din profil, og hvordan du får succes i stillingen

Vi har høje forventninger til dig, ligesom du kan have høje forventninger til os.

Det er vigtigt for os, at du sætter dig grundigt ind i hver enkelt forespørgsel, som vi modtager, og at du elsker at hjælpe andre. Du skal være selvstændig med stort S, fleksibel samt have en høj moral og faglig stolthed. I stillingen er det mindst lige så vigtigt, at du af natur er udadvendt og trives i et omskifteligt miljø. Din professionalisme er afgørende, idet du er i daglig kontakt med vores kunder og er vores ansigt udadtil.

Du er knivskarp kommunikativt, og det er en stor fordel, hvis du er god til at formulere dig på skrift. Vi sender løbende mange mails ud, og det kunden modtager skal være professionelt med krystalklare budskaber, der er til at forstå.

Du har muligvis en baggrund som eller inden for VVS-, bygge- eller energibranchen, handels- eller kontoruddannet. Det er intet krav, men klart en fordel, såfremt du har erfaring fra lign brancher eller med længere salgsprocesser, rådgivning og salg. Der er mange uddannelsesmæssige indgangsvinkler til stillingen, hvorfor det vigtigste er din profil.

Du skal kunne bidrage til kulturen i Amalo, der bygger på at tage ejerskab over virksomhedens succes, kontinuerligt at optimere kundeoplevelsen og at have det så sjovt som muligt med 100 km/t.

Hvem er vi?

Amalo ønsker at være med til at bidrage til den grønne omstilling og hjælpe Danmark med at nå 2030-målene med bæredygtige varmepumpeløsninger.
Vi har et solidt iværksætterhold, og med nogle af Danmarks mest anerkendte investorer i ryggen stræber vi mod at blive Danmarks mest troværdige og foretrukne luft-vand varmepumpepartner.

Selv om Amalo er en startup med få år på bagen, er vi allerede toneangivende på markedet og har store ambitioner. Med vores online setup erstatter vi det traditionelle fysiske besøg, med en pris- og tidsbesparende proces, som giver kunden en hurtigere indsigt i, hvor rentabelt det er at udskifte nuværende varmeløsning med en varmepumpe.

Ambitionen er at opbygge vores brand til at være hele Danmarks ”Mester” inden for varmepumper, således at det er stedet, man går til, såfremt man skal have et gennemarbejdet tilbud og høj service.

Vi er alle meget passionerede og begejstrede for det, vi laver. Vi arbejder hele tiden på at forbedre brugeroplevelsen – lige fra kundens indtastning af sin adresse og fremsendelse af et tilbud, til varmepumpen er købt og installeret.

Hvad tilbyder vi?

Du får et fleksibelt arbejde med et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø i et ambitiøst team.

Vi sørger for strukturen og rammerne for dit arbejde, mens du får frihed under ansvar til at løse dine opgaver. Vi er seriøse med vores ambitioner, og det vi laver, hvor det både skal være sjovt og give mening at gå på arbejde.

Vi sørger for grundig oplæring, løbende udvikling, sparring samt produkt- og salgstræning.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med fast løn plus provision.

Om Amalo

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale