Kvalitetskoordinator til stor dansk grovvarevirksomhed i Jylland

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kvalitetskoordinator til stor dansk grovvarevirksomhed i Jylland

Virksomhed: Fortrolig Search

Drives du af kvalitet, tværfagligt samarbejde, og formidling og har du sans for detaljer, så kan du være den person vi står og mangler til vores nye stilling som kvalitets- og laboratoriekoordinator. Sammen med kvalitetsteamet vil du drive kvalitetsarbejdet, sætte retning og udvikle fødevaresikkerhedskulturen i organisationen og skabe løbende forbedringer.

Du vil i din koordinatorstilling få en bred berøringsflade både internt og eksternt i organisationen, hvor du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med kvalitetsteamet og kollegaer i produktion, logistik, drift og administrationen. Du vil således have tæt samarbejde med kollegaer på vores lagre og foderfabrikker, samt indkøbs og salgsafdeling. Du vil få en alsidig hverdag, og opgaver du løser med kollegaer både være på vores laboratorier og rundt på vores fabrikker og lagre i hele landet,. Du vil referere direkte til Koncern Kvalitetschefen.

Arbejdsopgaver


Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens ledelseshåndbog i IPW, herunder opsætning af formularer og processer
 • HACCP team ledelse og HACCP arbejde med risikofaktoranalyser, afvigelseshåndtering og korrigerende handlinger
 • Opfølgning på regulatoriske opdateringer, kommunikation og facilitering af løsninger
 • Sikre optimal afrapportering af verifikations resultater, trendanalyser og proaktiv opfølgning
 • Drive virksomhedens interne audit team, herunder tilrettelæggelse og opfølgning
 • Tilrettelægge og gennemføre kvalitets og fødevaresikkerheds kurser
 • Supportere fabrikker og lagre ved afvigelses- og reklamations behandling
 • Teknisk og faglig problemløsning og CAPA indførelse
 • Kemiske arbejdsplads vurderinger og risikovurderinger, samt implementering af APV’er i organisationen

Din kvalifikationer


Vi søger en person der motiveres af at skabe struktur i en alsidig dagligdag, og at arbejde med en bred berøringsflade. Du er en positiv udadgående person med et naturligt drive for at få tingene til at ske. Du har en naturlig interesse for detaljer, hvilket kommer til udtryk i din opgaveløsning.

Derudover forventes:

 • Relevant uddannelsesbaggrund, f.eks. Levnedsmiddel-, Kemi- eller Mejeriingeniør
 • Erfaring indenfor kvalitetsstyring af foder/fødevarer er en fordel
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • Det er en betingelse, at du ikke er landmand eller direkte involveret i landbrug

Vi tilbyder

En stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og med en proaktiv tilgang kan påvirke din egen dagligdag. Vi er en koncern med fokus på udvikling af den enkle medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, så vi sammen kan vokse og innovere.

Shortlist rekruttering til fortrolig virksomhed - Secret Search

Om Fortrolig Search

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.