Lease Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Lease Manager

Virksomhed: Danske Shoppingcentre

Shortlist Søger Lease Manager til Danske Shoppingcentre

Som Lease Manager hos Danske Shoppingcentre bliver du ansvarlig for reklame -og marketingskampagner i alle firmaets 17 shoppingcentre. Du vil have det strategiske og udøvende ansvar for hvilke brands der skal køre kampagner i centrene – Det kan fx være pop-up barer fra Carlsberg, biludstilling i samarbejde med Amazon etc. Danske shoppingcentre satser benhårdt på at gentænke centeroplevelsen, og her vil det være din opgave at være med til at skabe de fedeste samarbejder med de mest aktuelle brands.

Du vil være med til, på strategisk niveau, at bygge en god pipeline hos både bureauer og brands. Samtidigt vil du have ansvar for samarbejde med nye og eksisterende partnere i forhold til events, happenings, opbygning osv. Du vil fremvise locations og agere støtte for centerlederne i hvordan de får de bedste kampagner.

Hos Danske Shoppingcentre vil du opleve at samarbejde og teamwork er i fokus. Du vil få tætte kollegaer som du kan spare med, samtidigt med at du vil få en stor frihed til selv at bygge din hverdag og tilgang til dine arbejdsopgaver. Du vil have meget stor indflydelse på hvordan de mange centre bliver opfattet.  

Danske Shoppingcentre består af 17 centre over hele landet, og har pr. dags dato 1200 butikslejemål og 78 mio, årlige kunder. De er stiftet af ATP og Danica Pension i et historisk joint venture. Hvert center er unikt og tilpasset de lokale målgruppers behov og præferencer.

Om Danske Shoppingcentre

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale