Lønkonsulent til et af Danmarks førende revisions-, rådgivnings- og outsourcingshuse

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Lønkonsulent til et af Danmarks førende revisions-, rådgivnings- og outsourcingshuse

Virksomhed: Grant Thornton

Til vores Outsourcing i København søger vi en lønkonsulent der i tæt samarbejde med kollegaer og kunder selvstændigt kan håndtere lønnen for lokale og internationale (engelsktalende) kunder.

Du får selvstændigt kundeansvar, arbejdsopgaverne er alsidige, og omfatter hele processen omkring lønadministration fra start til slut for både store og små danske og internationale/multinationale kunder.

Lønadministrationen omfatter bl.a.

  • Behandling og opfølgning på løninput, herunder korrespondance på engelsk og dansk med kunder.
  • Forberedelse af filer til digital indlæsning i lønapplikationer og efterfølgende indlæsning og kontrol.
  • Udarbejdelse af outputfiler inkl. finansfiler til godkendelse af kunde.
  • Foretage lønafstemninger til finans og e-indkomst
  • Søge refusioner i forbindelse med barsel og sygdom
  • Rådgive kunder vedrørende løn og personaleforhold (herunder beskatning af personalegoder)

Dine kvalifikationer

Du har minimum 4-5 ås praktisk erfaring med ansvar for lønadministration for én eller flere virksomheder.  Gerne erfaring med LESSOR 5 og Epos m.fl., og   Du skal kunne kommunikere både mundtligt og skriftligt på engelsk. Har du erfaring med digitale og automatiserede processer og apps/portaler til brug for medarbejders egne indtastninger af løndata, er det kun et plus.
 

Vi forventer, at du er…

– ansvarsfuld, ambitiøs og kvalitetsbevidst.

– empatisk i forholdet til både kolleger og kunder

Vi tilbyder dig…

– ansættelse i en spændende revisions-, rådgivnings- og outsourcingsvirksomhed i vækst

– stort ansvar, mulighed for udvikling også inden for andre områder end løn.

– hjælpsomme, dygtige og søde kollegaer

– attraktive forhold, herunder lønpakke samt faglige og sociale aktiviteter

Startdato: Hurtigst muligt

Arbejdstid: Fuldtid / 36,5 tim. pr. uge – fleksibel arbejdstid

Shortlist rekrutteringspartner Grant Thornton Job

Om Grant Thornton

Grant Thornton Danmark er medlem af Grant Thornton International – én af de førende paraply-organisationer for selvstændige revisions- og rådgivningsvirksomheder og har globalt ca. 47.000 ansatte i 140 lande.
I Danmark er vi pt ca. 200 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver – men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.