Marketing Manager til Lasso X

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Marketing Manager til Lasso X

Virksomhed: Lasso X

VIL DU STYRE MARKEDSFØRINGEN AF INNOVATIVE SOFTWARELØSNINGER TIL B2B-VIRKSOMHEDER OG ER DU VISUELT STÆRK?

Vi søger en marketingansvarlig med flair for visuel kommunikation, der kan indgå i vores fagligt stærke udviklings- og salgsteams.

Jobprofil:

Du skal i tæt samarbejde med dine kollegaer i både udviklings- og salgsteamet lægge grundstenene i en marketingstrategi – og føre den ud i livet!

Du kender til Google Adwords og SEO, du har gode ideer og store visioner, når det handler om at markedsføre softwareløsninger, konvertere besøgende på et website til gode leads eller betalende kunder – eller noget helt tredje, der kan vækste vores forretning.

Dine hovedopgaver vil være at:

 • At tage ejerskab for hele marketing-strategien, herunder:
 • Optimering af SEO på vores website (både www.lasso.dk og www.lassox.com)
 • Skitsering af brugerrejse for potentielle kunder og flows
 • Styre linkedIn-kampagner og profil.
 • Udarbejdelse af den visuelle del af materiale til salgsprocesser – både digitalt og trykt
 • Løbende tilretninger af content på websites og den grafiske identitet
 • …Og alt andet vi sammen kan finde på!

Succeskriterier:
Hos os er du en succes, når:

 • Når du rammer (over) dine personlige mål for at udvikle markedets skarpeste løsninger og udbredelse af disse.
 • Når du er selvstændig – og ser værdi i at eksekvere på ideer og visioner. 
 • Når du er en teamplayer, der aktivt bidrager til vores fælles læring og dine kollegaer og virksomhedens udvikling
 • Når du er glad og engageret i dit arbejde hos Lasso X

Du kan se frem til:

Et spændende og udfordrende job i en dynamisk, hastigt voksende og fremtidsorienteret virksomhed, der er med til at definere den digitale udvikling indenfor vores felt.

Der vil derfor være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af Lasso X, både produktmæssigt og strategisk. Vores organisation er uformel og motiverende med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø.

Shortlist Rekruttering til Lasso X logo

Om Lasso X

Lasso X har udviklet en portal, der viser erhvervsoplysninger på tværs af en lang række datakilder – og gør det muligt at få indsigt i data om alle danske virksomheder og personer. Vi målretter oplysningerne efter branchespecifikke behov – og sælger løsninger til finansielle institutioner, rådgivningsvirksomheder og salgsvirksomheder. Pt. har vi +500 kunder og har kontor hos JP/Politikens hus på Rådhuspladsen i København.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.