Rekruttering af Marketingchef for Eva Solo

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Marketingchef for Eva Solo

Virksomhed: Eva Solo
By:

Eva Solo søger en proaktiv og visionær marketingchef!

Har du styr på de marketingfaglige discipliner og mestrer du at motivere og udvikle dine medarbejdere, så har vi udfordringen i veldrevne rammer med det gode købmandskab i højsædet. 

Med reference til vores CEO kommer du til at agere både strategisk og operationelt med fokus på  hele forretningen. 

Som Marketingchef forventer vi, at du leder, motiverer og udvikler de 5 dygtige medarbejdere i  afdelingen og at du tager ansvar for at drive vores mange marketingsprojekter og -tiltag frem til  succesfuld afslutning. 

I et tæt samspil med salgsafdelingen skal du sikre, at marketingafdelingen understøtter forretningen  med effektive værktøjer, kampagner og content til de forskellige kanaler. 

En af dine vigtigste opgaver bliver at fastholde den visuelle retning og linje samt sikre værdierne som brandet står for. 

Vores kultur er uformel og ligefrem og beslutningshastigheden er høj.

Din rolle og opgaver

De vigtigste ansvars- og arbejdsopgaver bliver:

 • Sætte retning for Eva Solos marketing aktiviteter, planlægning og projektledelse
 • Videreførelse og sikring af branding, profilering og den æstetiske linje som kendetegner Eva  Solo 
 • I samarbejde med de respektive medarbejdere briefe og koordinere med de kreative kræfter  som f.eks. fotografer, stylister, influencers, PR-bureauer og andre leverandører
 • Deltage med købmandsmæssig markedsføring, content, kampagner og salgsunderstøttende  aktiviteter i samarbejde med salgsafdelingen – både til retailers og E-tailers
 • Motivation og daglig ledelse af teamets 5 medarbejdere  
 • Udvikle og prioritere afdelingens ressourcer ift. diverse E-commerce, marketing-,  kommunikations-, SOME- og PR-aktiviteter 
 • Ansvar for afdelingens deltagelse i udvikling af emballage, POS materialer og messeaktiviteter
 • Budgetlægning og opfølgning

Kvalifikationer og erfaring

Vigtigt er det, at du er selvkørende, vedholdende, resultatorienteret, pragmatisk og en stærk kommunikator, som kan begå sig i hele organisationen.

 • Erfaring med markedsføring af mærkevarer og branding indenfor FMCG, gerne fra en  handelsvirksomhed 
 • Relevant videregående marketinguddannelse på bachelor niveau  
 • Dokumenteret erfaring med salgsfremmende marketingsaktiviteter – både inden for retail og  E-commerce 
 • Du har et godt øje for kundernes adfærd og evner at omsætte det i dit og afdelingens arbejde 

Profil

Du er naturligt nysgerrig på trends, tidens farver og har en veludviklet sans for æstetik.  Desuden interesserer du dig for indretning og livsstilsuniverset. 

Som person er du i øvrigt: 

• En teamplayer og elsker at få det bedste frem i alle du arbejder sammen med både internt  og eksternt 

• Visionær, proaktiv og løsningsorienteret 

• Drevet af at få mest muligt ud af budgetter uden at gå på kompromis med profileringen

• Struktureret og en dygtig kommunikator 

• Selvstændig, ansvarsbevidst og du tør træffe beslutninger 

Ansættelsesforhold:

Vi har en sund arbejdskultur, gode kollegaer, frokost- og massageordning ligesom vi har en sundhedsforsikring til alle vores medarbejdere. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pension.

Shortlist Talent Acquisition rekruttering for Eva Solo

Om Eva Solo

Under varemærkerne Eva Solo og Eva Trio udvikler og markedsfører Eva Solo A/S en bred vifte af designede køkken- og gaveprodukter samt møbler. Vi har over 100 års erfaring og er en særdeles solid og stærk virksomhed. Vores produkter forener funktionalitet med design og høj kvalitet. Virksomheden er danskejet og har domicil i Måløv – blot 30 minutter fra København K og med S-tog station i gå afstand.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.