Maskiningeniør

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Maskiningeniør

Virksomhed: Verdo

Vi har i Verdo Energy Systems A/S store ambitioner og søger derfor en ingeniør, som har kendskab til biomassefyrede kedler og varmepumper. Stillingen er placeret i afdelingen Project Design med mulighed for base i Herning eller Randers.

Teknisk dygtigt team med stort engagement

Du bliver en del af et projekterende team, hvor du supplerer teamet med netop din viden indenfor områderne varmepumper, kedelanlæg og rørinstallationer.

Vi ser gerne du allerede nu kan bidrage med nogle af nedenstående opgaver og på sigt forventer vi at du kan det hele.:

  • Design og udlægning af fjernvarmeinstallationer
  • Bestykning af procesanlæg
  • Brug af Autodesk Inventor og på sigt Plant 3D
  • Bistå ved idriftsætning af anlæg
  • Bidrage med udarbejdelse af dokumentation

I forbindelse med tilbudsarbejde vil du samarbejde med vores salgs- og serviceafdeling.

Holdspiller med fokus på opgaven

Du er maskiningeniør, og har kendskab til større fjernvarmeinstallationer og/eller industrianlæg herunder deres opbygning, drift og styring. Du brænder for at blive dygtig indenfor dine ansvarsområder, og du opbygger viden, fordi du ikke kan lade være. At vores produkter lever op til vores vision om at være et grønt skidt foran – sammen, betyder noget for dig. Du evner at fordybe dig, og skaber værdi fordi du leverer produkter, som kan bruges af kunden og dine kolleger. Du er systematisk og rolig i din tilgang til opgaverne, men du har et stærkt drive, der gør at du kommer i mål. Du er måske ikke udadvendt, men du er social og derfor indgår du godt i teamarbejdet, hvor alle bidrager med ekspertviden.

Et job med trivsel og udvikling

Du får et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet og udviklende miljø. Vi er en virksomhed med planer om vækst og fokus på medarbejdernes trivsel. Der er mulighed for hjemmearbejde i det omfang som opgaverne tillader det, men vi ser dig også gerne på kontoret for at sikre fællesskabet. Vi tilbyder forskellige medarbejdergoder såsom; bæredygtig kantine med mange økologiske produkter, sundhedsforsikring, pensionsordning og fælles sociale aktiviteter på tværs af hele koncernen.

Verdo er en energikoncern fra Randers. Verdo opfører biomasse- og affaldsfyrede kedelanlæg i Danmark og Norden. De forsyner varme, vand og el til private og erhvervsvirksomheder. Verdo fremstiller energianlæg til industri og forsyning og handler med biomasse og andet brændsel. De har kontorer i Herning, Randers og Aalborg. 

Verdo vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om Verdo

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale