Dansk/-norsktalende Sales Supporter

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Dansk/-norsktalende Sales Supporter

Virksomhed: Quooker Skandinavien A/S

Vi har dejligt meget at lave og styrker derfor vores skandinaviske Sales Support Team på kontoret i Rødovre med yderligere en kolleger til support af kunder i Danmark og Norge.

Spil en vigtig rolle i vores mission

Vi stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os – og vi vil være den bedste samarbejdspartner for vores kunder.

Som Sales Supporter spiller du en central rolle i denne mission, når du dagligt besvarer telefoniske og skriftlige henvendelser fra danske, norske og svenske køkkenforhandlere, VVS’ere og forbrugere.

Arbejdsdagen består primært i ordreoptag, produkt- og prisspørgsmål, oprettelse og vedligehold af kunder samt fakturahenvendelser.

Vil du med på holdet, så forventer vi følgende:

  • Du taler flydende norsk samt dansk og engelsk på højt niveau. Det er et stort plus, hvis du også kan begå dig på svensk og islandsk
  • Du får energi af at tale med kunder og drives af at formidle salg og produktviden gennem røret
  • Du har tidligere arbejdet med – og er stærk i Navision, CRM og Office-pakken – særligt Excel. Derudover har du generelt gode IT-kompetencer og formår at løse almindelige IT-relaterede opgaver og opsætninger selvstændigt
  • Du formår nemt at sætte dig ind i de tekniske produkt-detaljer for at kunne supportere vores kunder

Du får del i udviklingsopgaver

Fordi vi vokser, skal vi hele tiden have smartere processer og udvikle vores forretning, så vi kan matche efterspørgslen. Her får du mulighed for at spille ind med dine ideer og dermed have en direkte indflydelse på vores succes.

”Hos os er der plads til nytænkning og vi lader os gerne overraske af hinanden. Vi er dygtige til videndeling, og du får en grundig oplæring, så du kender vores produkter og processer. På den måde kan du være med til at udvikle vores Sales Support og dine egne kompetencer yderligere,” udtaler Lene, Customer Manager.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team på 8 kompetente og engagerede kolleger på vores moderne kontor i Rødovre. Vi sidder i storrumskontor i et afslappet kontormiljø. Derudover vil du få et stærkt samarbejde med vores kolleger på vores salgskontor i Rødovre og Oslo.

Vi tilbyder en grundig oplæring, løn efter kvalifikationer, pensionsordning med sundhedsforsikring, frokost-, fitness- og massageordning samt en hyggelig fredagsbar.

Arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 07.30-15.00 Der er tale om fuldtidsstillinger.

Quooker Skandinavien er beliggende i Rødovre tæt på motorvej og bus 166 næsten til døren.

Kan du svare ja til ovenstående, så er vi måske dine nye kollegaer!

Quooker-strategisk-samarbejde-rekruttering-Shortlist-Talent-Acquisition

Om Quooker Skandinavien A/S

Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker-produkter i Skandinavien med et distributionsnet på over 1.300 forhandlere.

Vi er en fleksibel organisation med over 100 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale.

Vi er en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vores flotte vækst.

Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.