Økonomichef med entrepenørånd søges til kapitalfond i København

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Økonomichef med entrepenørånd søges til kapitalfond i København

Virksomhed: Kapitalfond

Virksomheden er vidt forgrenet opstartsvirksomhed med lokationer i hele verden. Det danske selskab er koncernenes holdingselskab og er generelt kendetegnet ved en stor entrepenørånd. Virksomheden er solidt økonomisk velfunderet og foretager løbende opkøb af nye virksomheder.

Stillingen

Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for at opbygge en intern regnskabsfunktion i København. Afdelingen varetager bogføring i mindre omfang og er ansvarlig for regnskab for koncernens selskaber og er et vigtigt fundament for ledelsesmæssige beslutninger

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

  • Udarbejdelse af internt månedsregnskab samt rapportering
  • Udarbejdelse af årsrapportering for koncernen og tilknyttede selskaber
  • Procesoptimering, herunder udvikling og dokumentation af processer, samt digitaliserings- tiltag
  • Tilsikre implementering og vedligehold af relevante interne kontroller og regnskabspolitikker
  • Kontakt til revision og andre eksterne parter
  • Planlægning, forberedelse og rapportering af skat, herunder transfer pricing.
  • Samarbejde med den øvrige forretning og sparringspartner for selskabets CEO.

Dig som person

Du er en kompetent leder, der via dit engagement og faglighed spiller en central rolle ift. at få opbygget en best-practice regnskabsfunktion. Du er en synlig leder, som går forrest og med din høje faglighed sikrer du, at funktionen har effektive processer samt dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden. Du tager ansvar og er god til at prioritere, ligesom du har fokus på overholdelse af deadlines. Du er selvkørende, proaktiv og kvalitetsbevidst. Du når dine deadlines og sørger for compliance i alle opgaver og processer. 

Din baggrund

Du har en solid teoretisk økonomisk baggrund cand.merc.aud., DH eller en lignende uddannelse gerne  kombineret med en baggrund som revisor, gerne fra Big Four. Du har mindst 10 års relevant erfaring og syntes det er spændende at løse mange forskelligartede opgaver.

Du brænder for regnskab, du har en stærk regnskabsmæssig værktøjskasse, inkl. erfaring med koncernregnskaber og konsolideringer, og du trives med at indgå i de daglige aktiviteter. Du har en solid systemforståelse, er superbruger i Excel og skulle du have erfaring med NetSuite vil det absolut være et plus, men ikke krav. 

Du tilbydes

En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dit primære arbejdssted vil være vores kontor i København, men du må forvente enkelte rejsedage.

Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Kapitalfond

Virksomheden der søges til ønsker indledningsvist at forholde sig anonyme, men vil blive oplyst i personlig dialog. Virksomheden er vidt forgrenet opstartsvirksomhed med lokationer i hele verden. Det danske selskab er koncernenes holdingselskab og er generelt kendetegnet ved en stor entrepenørånd. Virksomheden er solidt økonomisk velfunderet og foretager løbende opkøb af nye virksomheder.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.