Økonomimedarbejder

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Økonomimedarbejder

Virksomhed: Dymak
By:

Er du en positiv og udadvendt kollega, som har lyst til at anvende dine kompetencer i en international virksomhed? Og kunne du tænke dig at arbejde tæt sammen med kollegaer i et uformelt miljø? Så er denne stilling lige noget for dig!

Med reference til Dymak A/S’ CFO, vil du indgå i et team af 4 passionerede og ambitiøse kolleger, som alle brænder for deres arbejde. Du vil blive en del af en finansafdeling, der vægter en uformel omgangstone og frihed under ansvar højt.

Dine primære ansvarsområder:

 • Løn for det danske selskab (A-Z)
 • Varetagelse af løn for selskabets udenlandske datterselskaber (A-Z)
 • Support til finansbogholderi
 • Deltagelse i månedsluk
 • Fakturering
 • Administrativ support til HR
 • Øvrige ad hoc-opgaver

Om Dymak A/S:

Dymak A/S er en førende global sourcing virksomhed, som hjælper virksomheder verden over med at source unikke produkter inden for bl.a. Grower og Garden segmentet.

Firmaet har hovedsæde i Odense og beskæftiger ca. 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Hos Dymak er det erklærede mål at have en god dag på arbejde, og der lægges stor vægt på et sundt og fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for planlagte hjemmearbejdsdage.

Om den ideelle kandidat

Den ideelle kandidat er et positivt og serviceminded menneske, som tager ansvar for egne opgaver, og som motiveres af at udvikle sig fagligt og menneskeligt.

Du trives i en international virksomhed, hvor opgaverne er alsidige. Du er detaljeorienteret og systematisk i dit arbejde, og sætter en ære i at være proaktiv og selvstændigt tænkende.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du have erfaring med udarbejdelse af løn på det danske marked, samt mestre engelsk i skrift og tale. Erfaring med udarbejdelse af løn på øvrige markeder vil naturligvis være en fordel, men det er ikke et krav. Du kommer langt med en nysgerrig tilgang og lysten til at lære.

Det vil derudover være en fordel, hvis du besidder nogle af følgende kvalifikationer:

 • General erfaring med bogholderi
 • Erfaren IT bruger
 • Åben over for alsidige økonomiopgaver
 • Gode samarbejdsegenskaber
 • Tager ansvar for egne opgaver
 • Åben af sind

Den ideelle kandidat er desuden nysgerrig for at lære og god til at skabe relationer til sine kollegaer. Sidst men ikke mindst ser du dig selv passe godt ind i et ambitiøst team, hvor der er fokus på samarbejde.

En spændende rejse venter

Du vil få en central rolle i en spændende virksomhed, hvor kulturen er inkluderende og er kendetegnet ved stærke specialister, positiv indstilling og et stort engagement.

Du vil få faglige såvel som personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandet engagerede kollegaer i en flad organisationsstruktur med et uformelt arbejdsmiljø.

Det er et job med attraktive ansættelsesforhold, hvor aflønning sker i overensstemmelse med ansøgerens kvalifikationer på individuelle vilkår.

Vil du vide mere?

For mere information om Dymak, besøg websitet på www.dymak.dk

Dymak vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om Dymak

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale