Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Ordrekoordinator

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Ordrekoordinator

Virksomhed: Tradepoint
By:

Ordrekoordinator søges til en spændende stilling i en international B2B tradingvirksomhed med fokus på godt købmandsskab og et passioneret ønske om at skabe værdi for kunder og leverandører indenfor møbler og brugskunst.

Er det dig vi søger?

  • Brænder du for at jonglere mellem kunder og leverandører i et hektisk trading miljø?
  • Har du en passion for at arbejde i maskinrummet i en virksomhed i vækst?
  • Har du allerede haft succes med at være i en supportrolle i en virksomhed i rivende udvikling?

Så grib chancen for at blive en del af en dynamisk international virksomhed i en central rolle som bindeled mellem kunder og leverandører i både Europa og Asien.

Koordinator med super overblik, høj detaljegrad og sikker fremdrift

Som Ordrekoordinator varetager du ordrer til detailkunder, grossister og e-handelspartnere. Du er det naturlige bindeled mellem kunde, leverandør og kolleger i både Danmark og Asien. Jeres tætte samarbejde er afgørende for, at kunderne får de ønskede varer til den rigtige pris, kvalitet og til den aftalte tid.

I din dagligdag er du med til at klarlægge alle nødvendige informationer for at tilrettelægge indkøbet hos leverandøren korrekt, og samtidig give kunderne den bedste service i forbindelse med leverancen.

Du har ansvaret for at håndtere ordrer både til kunden og leverandøren og dagligt følger du op på, at leverancer afgår rettidigt. Op til afskibninger sørger du samtidig for at handelsdokumenter bliver håndteret og gjort klar til Regnskabsteamet, som klarer faktureringen.

I samarbejde med dine kollegaer på tværs af organisationen har du ansvaret for at løse de udfordringer der kan opstå undervejs, således at vi sikrer at Tradepoints mission er fuldført.

Der er flere indgange til at være en drømmekandidat

Du har erfaring med ordresupport og gerne fra en import/eksportvirksomhed eller Trading.

Kendskab til handel med Fjernøsten, kundeservice, erfaring med håndtering af handelsdokumenter (Bill of Lading, Certificate of Origin m.fl.) vil gavne dig i dit arbejde.

Du er ikke bange for at gribe telefonen og ringe til kunden eller leverandøren, og du behersker engelsk i skrift og tale.

I rollen som Ordrekoordinator vægter vi også, at du:

  • er god til at kommunikere på tværs af kulturer og niveauer – og forstår at kombinere gennemslagskraft med en serviceminded indstilling
  • kan bevare overblikket og arbejde struktureret med mange opgaver ad gangen
  • har en lyst til at udvikle og optimere det daglige arbejde via en analytisk og proaktiv tilgang til problemstillinger
  • er en habil bruger af officepakken, herunder især Excel

Kom med på en passioneret vækstrejse

Du lander i en succesrig og udviklingsorienteret virksomhed med en stejl vækstkurve. Her får du plads og rum til at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil i et team, der motiverer, støtter og værdsætter hinanden i en travl hverdag.  Med højt til loftet og i en uformel omgangstone bindes vi sammen af vores værdier; teamspirit, købmandskab, tillid og passion.

Sammen arbejder vi konstant på at yde den absolutte bedste service overfor kunderne. Hos os er kundeservice ikke en afdeling, men en del af DNA’et, som vi dagligt minder hinanden om, når vi navigerer efter vores mission ”We inspire, develop and turn complexity into simplicity for the benefit of our business partners”.

Hele verden som arbejdsplads

Kinesisk, engelsk, græsk… lyden af hele verden summer i det 4.900 m2 store showroom med møbler og brugskunst, der danner rammen om din hverdag på hovedkontoret i Odense. Vores kunder besøger jævnligt showroomet for at finde inspiration til deres nye bestsellere i vores sortiment i skandinavisk stil med et twist fra hele verden.

Om Tradepoint

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Shortlist kandidat-sourcing
Vi sourcer til følgende rekrutteringer

Lad os tage en samtale