Rekruttering af passioneret pensionsrådgiver til Forca

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af passioneret pensionsrådgiver til Forca

Virksomhed: Forca

Til vores rådgivningscenter i Forca søger vi dig, der er kendt for at levere den bedste medlemsoplevelse. Vi tilbyder dig her en helt unik mulighed for at blive en del af et team med nogle af landets dygtigste pensionsrådgivere og et fantastisk arbejdsmiljø. Lyder dette interessant, skal du læse videre.

Vi sætter pensionsrådgivning på landkortet

Hos os har alle en medfødt nysgerrighed på andre mennesker og deres behov, og vi sætter en ære i at yde en unik og personlig rådgivning, så sygeplejerskerne og lærerne kan se frem til en økonomisk tryg alderdom.

Du vil opleve at få en hverdag, hvor du dagligt gør en forskel for de medlemmer, der ringer ind. Vores motto er høj faglighed og nærværende rådgivning. En værdi, der gennemsyrer alt, hvad vi laver. 

Vi løfter i flok, og sammen med os skal du:

  • Udyde værdiskabende rådgivning til vores medlemmer i PKA og Lærernes Pension via telefon, chat, og vores portal.
  • Være nysgerrig på at afdække vores medlemmers behov, så du derigennem sikrer den høje kvalitet i rådgivningen.
  • Sikre, at vores medlemmer får den optimale udnyttelse af deres pensionsopsparing og forsikringer samt deres private pensionsopsparing..

Nysgerrig og nærværende

Din faglige baggrund er inden for pensionsverdenen, hvor du har beskæftiget dig med medlemsvendt rådgivning via telefonen. Vi har en forventning om, at du som minimum har 3.24 fra Forsikringsakademiet.

Desuden forestiller vi os, at du:

  • Du er nysgerrig på det næste opkald og kan holde fokus, så medlemmerne mærker dit nærvær.
  • Du er dygtig til at lytte og formidle, og omsætte din faglighed i et medlemsvendt sprog, og trives med at yde rådgivning via telefon det meste af dagen. 
  • Du er en holdspiller, der både fagligt og personligt bidrager til fællesskabet og til en god hverdag.
  • Du er dedikeret til målet om at sikre den gode medlemsrådgivning og konstant søger efter at optimere det enkelte medlems pensionsopsparing.

Høj trivsel og medarbejdertilfredshed

Du bliver en del af vores hyggelige rådgivningscenter, og får omkring 25 skønne og positive kolleger og to teamledere, som sammen skaber en god stemning omkring det høje faglige miljø. Din arbejdstid ligger inden for tidsrummet kl. 8.30-16.00 mandag til torsdag og kl. 9.00-15.00 fredag – med enkelte aftenvagter fra kl. 16.00 til 20.00.

Vores kultur er uformel og uhøjtidelig, og vi har det sjovt, mens vi arbejder efter vores mål, og vi stræber hele tiden efter at forfine og blive bedre i vores samtaleteknik med medlemmerne. Vi har fokus på faglig og personlig udvikling, bl.a. gennem feedback, interne kurser samt Forsikringsakademiet. 

Vi synes selv, at vores ansættelsesvilkår er blandt markedets bedste. Betalt frokostpause i vores gode kantine, en solid pensionsordning og 33 årlige feriedage er nogle af de goder, som vi tilbyder vores medarbejdere.

Om Forca

Forca er en servicevirksomhed med afsæt i pensionsbranchen. Vi er bygget på fællesskab og sikrer vores kunder services af høj kvalitet og stordriftsfordele gennem agilt samarbejde og skræddersyede løsninger.

I 2006 stod tre uafhængige pensionsselskaber -og kasser i en forretningskritisk situation. De ønskede at udvikle forretningen og opnå stordriftsfordele, så der var mere pension til det enkelte pensionsmedlem. Samtidig ville de beholde deres selvstændighed.

Heraf udsprang Forca – en fællesejet servicevirksomhed, der håndterer alle de bagvedliggende fællesnævnere mellem selskaberne i form af services og systemer, administration, IT- og forretningsudvikling.

Læs mere om ansættelsesproces og Forca som arbejdsplads på vores hjemmeside.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.